Razer Kishi Android versiyonu iPhone'da çalışır mı?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Razer Kishi V1 ya da V2 alacağım, telefonum iPhone 15 Pro Max ve Type-C. Bu yüzden Android versiyonunu almam gerekiyor. Uyumlu çalışır mı iPhone'da?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 15 Pro Max Type-C girişli olduğu için fiziksel olarak Android versiyonu Kishi V2'ye takılabilir gibi görünse de, Razer bu modelin yazılım desteğini sadece Android cihazlar için sunuyor.Yani cihaz bağlansa bile tuşlar düzgün çalışmayabilir, uygulama desteği olmayabilir. Razer Kishi'nin IPhone'la tam uyumlu çalışması için özel olarak çıkan “Kishi V2 for iPhone (Type-C)” modelini alman gerekiyor.

Kishi V2 for iPhone (Type-C) bu modelin linkini bulabilirseniz atabilir misiniz ben bulamadım internetde.

Kishi V2 for iPhone (Type-C) bu modelin linkini bulabilirseniz atabilir misiniz ben bulamadım internetde.

For iPhone versiyonu Türkiye'de şu anlık satılmıyor yolladığım linkte görselde iPhone kullanılmış iPhone desteklidir büyük ihtimal. En kötü ihtimal satın alacağınız mağazanın satış destek danışmanına danışmak olacak.

Tamamdr teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…