Razer Kishi V2 almak mantıklı mı?

Black X6

Centipat
Daha fazla  
PS4 veya PS5 düşünüyordum fakat fiyatları biraz tuzlu geldiği için Razer Kishi V2 düşünmeye başladım. Amacım RDR2, GTA 5, Spider-Man 2 gibi PS de oynanan oyunları orta kalitede oynamak. GeForce NOW almadan bu cihazı almak mantıklı mı? Veya alsam bile beni pişman eder mi? (Cihazım Samsung Galaxy A71)

Son düzenleme:
PS4 veya PS5 düşünüyordum fakat fiyatları biraz tuzlu geldiği için Razer Kishi V2 düşünmeye başladım. Amacım RDR2, GTA 5, Spider-Man 2 gibi PS de oynanan oyunları orta kalitede oynamak. GeForce NOW almadan bu cihazı almak mantıklı mı? Veya alsam bile beni pişman eder mi? (cihazım Samsung Galaxy A71)

Ben S21 de kullandım ve çok memnun etmişti, yanlışım yoksa seçme tuşları mekanik diye hatırlıyorum.

Tuşlar az & çok, sert ve hafif basmayı algılıyor. Kendi yazılımı ile Kishi desteklemeyen oyunlarda bile kullanma imkanı veriyor.

Kishi V2 telefona bağlı iken üzerindeki Type-C port ile telefonu şarj edebiliyor.

Alınır mı? Evet kesinlikle alınır.

Ben S21 de kullandım ve çok memnun etmişti, yanlışım yoksa seçme tuşları mekanik diye hatırlıyorum.

Tuşlar az & çok, sert ve hafif basmayı algılıyor. Kendi yazılımı ile Kishi desteklemeyen oyunlarda bile kullanma imkanı veriyor.

Kishi V2 telefona bağlı iken üzerindeki Type-C port ile telefonu şarj edebiliyor.

Alınır mı? Evet kesinlikle alınır.
Çok teşekkür ederim, bide diyelim ki GeForce NOW almadan kullanmak istiyorum, Razer'in kendi uygulaması bana Rdr2 gibi veya başka Android'de olmayan oyunları oynama seçeneği sunar mı?

Çok teşekkür ederim, bir de diyelim ki GeForce NOW almadan kullanmak istiyorum, Razer'in kendi uygulaması bana RDR2 gibi veya başka Android'de olmayan oyunları oynama seçeneği sunar mı?

Hayır, kontrolcü Android oyunları ve emülatörler ile sorunsuzca çalışıyor.

Bilgisayar oyunlarını oynamak istersen Cloud Gaming paketleri alman lazım (GeForce NOW gibi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı