renty Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Razer kiyor X alacağım. Ev ışığı yetersiz gelir diye düşünüyorum. Aydınlatma olarak duyduğum softbox ve ring light konu hakkında tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Kullanım amacım oyun, yayın. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Merhaba. Razer kiyor X alacağım. Ev ışığı yetersiz gelir diye düşünüyorum. Aydınlatma olarak duyduğum softbox ve ring light konu hakkında tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Kullanım amacım oyun, yayın.
Ibrahim4141 Kilopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 Bende yeni aldım oda ışığıyla da kullansam softboxlada kullansam çok iyi karanlıktaki performansı bile çok iyi.
Bende yeni aldım oda ışığıyla da kullansam softboxlada kullansam çok iyi karanlıktaki performansı bile çok iyi.
I izayoi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 183 23 Eylül 2024 #3 Ibrahim4141 dedi: Bende yeni aldım oda ışığıyla da kullansam softboxlada kullansam çok iyi karanlıktaki performansı bile çok iyi. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam kendi başına oda ışığıyla veya karanlıkta görüntü olarak yeterli midir?
Ibrahim4141 dedi: Bende yeni aldım oda ışığıyla da kullansam softboxlada kullansam çok iyi karanlıktaki performansı bile çok iyi. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam kendi başına oda ışığıyla veya karanlıkta görüntü olarak yeterli midir?
Ibrahim4141 Kilopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 Oda ışığıyla görüntü güzel ama nedense ben sadece monitör ışığındaki görüntüsünü yani karanlıktaki görüntüsünü çok beğendim.
Oda ışığıyla görüntü güzel ama nedense ben sadece monitör ışığındaki görüntüsünü yani karanlıktaki görüntüsünü çok beğendim.