Razer klavye, mouse, kulaklık set önerisi

Feelice

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar şu seti dizmeyi düşünüyorum. Başka öneriniz varsa yazar mısınız?
Razer balckwidow Elite
Razer basilisk V2
Razer Kraken Tournament Edition

Son düzenleyen: Moderatör:
Set dizmek bence pek mantıklı değil.

Mesela mouse alırken önemli olan marka değil elinize oturması ve Razer'ın klavye ve mouselarını pek beğenmiyorum.

Set yapacak olsam Cooler Master set yapardım.

Cooler Master MK750
Cooler Master MH751/MH752
Cooler Master MM710

Tam olarak bir set önerisinde bulunamayacağım ama bir markaya takılı kalmaktansa üç ekipmanda bütçe ayırıp bu bütçelere uygun olarak set dizmenizin daha yararlı olacağını düşünüyorum ancak illaha ki Razer markasının ürünlerine yönelmek isterseniz de klavyenin bütçesini azaltıp kulaklıklığın bütçenizi arttırırsanız daha güzel olabilir. Oyun ekipmanları kısmında ses konusunu bir tık önde görüyorum şahsen.

Tam olarak bir set önerisinde bulunamayacağım ama bir markaya takılı kalmaktansa üç ekipmanda bütçe ayırıp bu bütçelere uygun olarak set dizmenizin daha yararlı olacağını düşünüyorum ancak illaha ki Razer markasının ürünlerine yönelmek isterseniz de klavyenin bütçesini azaltıp kulaklıklığın bütçenizi arttırırsanız daha güzel olabilir. Oyun ekipmanları kısmında ses konusunu bir tık önde görüyorum şahsen.
Razer Kraken te çok hoşuma gitmişti ayrica mic perfonmasıda güzeldi o zaman önerebileceğiniz bir set dizer misiniz lütfen 👍🏻

Razer Kraken te çok hoşuma gitmişti ayrica mic perfonmasıda güzeldi o zaman önerebileceğiniz bir set dizer misiniz lütfen 👍🏻
Razer Markasının ürünlerine pek hakim değilim açıkçası siz kullanacak kişi olarak en iyi kararı vereceksinizdir. Dediğim gibi sadece Razer'ın bahsettiğiniz modelden daha üst segment kulaklıklarınada yönelebilirsiniz. Ancak illaha ki Razer demesseniz Sennheiser Markasının kulaklık modellerine bakmanızı öneririm. Ek olarak bahsettiğiniz kulaklık da gayet iyi yorumlar almış bir ürün. Kendi dizdiğiniz setide tercih edebilirsiniz kendi düşünceme göre.

Hepinize çok teşekkür ederim bu ürünleri alacağım 👍🏻
Konu kilitlensin lütfen

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı