Alıcı Razer Klavye

Emre_Sk8

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi Razer klavye çeşitlerini düşünüyorum. Elinizde olan Razer Blackwidow veya Razer Deathstalker gibi klavyeler olursa benimle iletişime geçebilirseniz güzel bir ortak nokta belirleyerek elden veya havale , kapıda ödeme gibi yollarlar ödemeyi yapabiliriz.

Tercihim Razer Blackwidow Ultimate 2014

Not : Blackwidow Chroma beni aşar

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamın aleyküm öncelikle elimde razer blackwidow ultimate 2014 bulunuyor banada hediye olarak abimden geldi ürünü 1 gün kullandım deneme amaçlı üründe sıkıntı yok tüm aksesuarları kutusu herşeyi duruyor 2 yıl garantisi var isterseniz whatsapp dan konuşalım ürünün faturasını alınış tarihini göstereyim fotoğraf atayım iyi günler.

Sahibinden de görmüştüm galiba ilanını kardeş eger sahibindendeki sensen telefon numarana whatsapptan yazarım

Razer blackwidow ultimate 2014 - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 301037546

bu ilan galiba senin

Bu ilan benimdi aynen kardeşim fakat ürün cuma günü sen yazmadan önce satıldı maalesef :/.
Biraz geç gördünüz mesajımı .

Sevindim senin adına kısmetim değilmiş demekki

Merhabalar, Razer Deathstalker Chroma, alalı 3 hafta oldu olmadı herhangi bir sıkıntısı yok. Düşünürseniz, 250 TL gibi bi fiyata anlaşabiliriz

Merhaba, Razer Blackwidow Chroma beni aşar demişsin ama eğer düşünürsen elimde Blackwidow Chroma var henüz 5 aylık Teknosa'dan aldım. Hiç bir sıkıntısı yok sıfırı kadar temiz 450 tl ye satıyorum.

Kusura bakmayın update etmemişim konuyu unuttum
Şuan elimde Blackwidow 2014 var yanına kraken 7.1 chroma ekledim şimdi mamba ile firefly aldıktan sonra klavyemi satıp onuda chromaya terfi ettirmeyi düşünüyorum o yüzden daha yeni upgrade klavyeye biraz daha zaman var

Merhaba kardeşim, elimde Razer Tournament Edition mouse ve Razer Deathstalker Chroma klavye mevcut eğer ilgilenirsen konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…