pesimist27 Megapat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #11 Emre_Sk8 dedi: Razer Mamba T.E siparişini verdim 2 gün önce zamanlama gerçekten kötü oldu Genişletmek için tıkla... Aynen hocam gerçektende kötü olmuş bu arada klavyeylede ilgilenirseniz görüşebiliriz
Emre_Sk8 dedi: Razer Mamba T.E siparişini verdim 2 gün önce zamanlama gerçekten kötü oldu Genişletmek için tıkla... Aynen hocam gerçektende kötü olmuş bu arada klavyeylede ilgilenirseniz görüşebiliriz
Emre_Sk8 Hectopat Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #12 pesimist27 dedi: Aynen hocam gerçektende kötü olmuş bu arada klavyeylede ilgilenirseniz görüşebiliriz Genişletmek için tıkla... Chroma alırken Blackwidow X chroma veya Blackwidow Chroma düşünüyorum deathstalker bana göre değil
pesimist27 dedi: Aynen hocam gerçektende kötü olmuş bu arada klavyeylede ilgilenirseniz görüşebiliriz Genişletmek için tıkla... Chroma alırken Blackwidow X chroma veya Blackwidow Chroma düşünüyorum deathstalker bana göre değil