Razer Kraken 7.1 Chroma mı Logitech G930 mu?

Logitech G930 tavsiye etmiyorum, 2 gün kullandım bugün elimde patladı cihaz, bir sürü derdi var, usb alıcısı ile kulaklık arasında senkronizasyon sorunu var, wi-fi ile frekans karışması var, şarj etme sorunu var erken bitme sorunu var, ek olarak 7.1 surround sistemin desteklemediği oyunlar var CS:GO gibi.

Sormuş olduğun kulaklıklardan RAZER KRAKEN kullandım ancak benim kulak biraz büyük olduğundan, uzun kullanım sonunda kulaklarım acıyordu. Ses kalitesine denilecek bir şey yok harika. Bende maddiyattan dolayı ASUS STRIX 2.0 aldım. Senin dediklerinin muadili ASUS'da; ASUS STRIX 7.1 onu alabilirsin muhteşem birşey. Kulağa gelen kısımları ise olağan üstü.

Razer kraken 7.1 mi kullandın ? Birde niye asus a geçtin ?
Evet RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA kullandım. ASUS'a geçme sebebim KRAKEN'in kulak yapıma uymaması ve saatlerce (takribi olarak en az 5 saat) kullanımdan sonra kulağımın bu kemik yerlerinde acayip bir acı olması ve yatarken bile beni rahatsız etmesi. Neden ASUS diğer markalar değil dersen ise aldığımda Vatan Bilgisayar'da iyi bir indirim yakalamıştım hemde kullanan bir arkadaşımda STRIX 7.1'i denemiş ve kulağa gelen kısmını, minder yapısını beğenmiş olmamdı.

Ben 1.5 saat kullanacağım 20 dakika mola şeklinde toplamda 3 saat bilgisayara giriyorum sorun çıkartırmı acaba ? Bide denemiş biri olarak asus strix den daha iyimi ses kalitesi ve bass vuruşları olarak.

Ben 1.5 saat kullanacağım 20 dakika mola şeklinde toplamda 3 saat bilgisayara giriyorum sorun çıkartırmı acaba ? Bide denemiş biri olarak asus strix den daha iyimi ses kalitesi ve bass vuruşları olarak.
Sorun çıkartırmı bilmiyorum çünkü kulak yapısı ile de alakalı bir durum. Ses kalitesi olarak şunu söyleyebilirim ben CS:GO'da kullandım. Müzik kalitesi olarak yada BASS kalitesi olarak çok deneyimlemedim. İlgilenmediğim için umrumda da olmadı açıkcası. Oyun ses performansı olarak RAZER'ın altında kalmadı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı