Razer Kraken 7.1 Chroma nasıldır ?

Ingegnere

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Razer Kraken 7.1 Chroma nasıl bir kulaklıktır kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Bunun dışında Logitech G430, Razer Kraken yerine tercih edilebilir mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Aynı şekilde bende yarın kulaklık alacağım Razer kraken Pro, USB veya Chroma alacağım ancak Chroma alırsam verdiğim paraya değer mi aradaki fiyat farkı neye gidicek onu merak ediyorum. USB olan model ses kartıyla gelmesi ekstra bi katkısı olur mu bilmiyorum. Anakartım z97 gaming 5 'in ses kartı yeterli midir acaba

G430'dan Razer Kraken Chroma'ya geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki arada dağlar kadar fark var. Ürünü aldıktan sonra ayarlarını yapın, bass bulunan bir müzik açın ve ayarlardan bass seviyesini 100 yapıp o müziği dinleyin bakalım o bass'ı bütün organlarınızda hissediyor musunuz hissetmiyor musunuz? Oyun performansını ve mikrofonunun kalitesini zaten duymuşsunuzdur.

Logitechlerin hiçbir ürününü almayı düşünmüyorum ancak Razerlarda beni huylandıran bazı durumlar var. Razer Kraken 7.1 USB Adekstore da 220 lirayken Razer Kraken Pro 320 lira Razer Kraken 7.1 niye Pro dan daha ucuza satılıyor onu anlamaya çalışıyorum Pro daha mı iyi sorusunu sordurtuyor. Razer Kraken Pro ile Chroma arasında ne kadar fark olur hangisini almalıyım bilmiyorum Razer'ın ürünlerini kendi içinde kıyaslamak gerçekten çok zor ve anlaşılmaz

Razer kraken 7.1 i d&r dan sipariş etmiştim ben pazartesi günü. Bu zamana kadar hala durumu "tedarik sürecinde" gözüktüğü için d&r ı aradım ve ürünün stoklarında olmadığını tedarikçi firmadan beklediklerini söylediler belki de hiç gelmeyebilir diyince ben de başka seçeneklere yöneldim. İnternette gezinirken kraken 7.1 chrome a denk geldim ama arada teknik olarak hemen hemen hiç fark yokken 100 tl civarında bir fiyat farkı vardı. Şu anda merak ettiğim acaba o farka değer mi razer kraken 7.1 chrome??

Chroma zaten 400tl 500 tl ye almak bence saçmalık olur. Yani git ustune 100 daha koy 600 tl ye steelseries siberia elite al daha iyi yani. Eger amazondan filan alabilirseniz gidin siberia elite alin.

onslugh Siberia Elite o kadar para etmez. Şu an kulağımda.
Ya bana o kulaklık şekli ve jack çıkışları zenginliği hoşuma gidiyor . O kadar yukarı çıkınca tiamat elite filanda alına bilir yada asus strix de olabilir

D&R'dan aldığım Razer Kraken 7.1 geldi arkadaşlar. cevaplar için teşekkürler Merak eden varsa gözlemlerimi paylaşabilirim burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…