Satıldı Razer Kraken 7.1 Chroma ve Steelseries Rival+ Hediye Qck Medium Mousepad

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Selam, ürünleri istediğiniz kargo şirketine verebilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Mouse Kasım 29, 2014 tarihinde mousepad ise Eylül 1, 2014 tarihinde alınmıştır. Mouse ve mousepad'in garantileri yok ancak şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Mousepad üzerinde garip lekeler var neden olduğunu bilmiyorum ancak hiç silmeyi de denemedim zedelenme olmasın diye fakat bir sorunu yok mouse'u gayet kaydırıyor. Mouse'un kenarlarında aşınmalar var zaten Rival'da bu kronik bir sorun fakat ele oturuşta etkilemedi. Skatezlerde hiç bir sorun yok. Son resimde görebileceğiniz gibi bu iki ürünü de kutularıyla beraber yollayacağım.

Fiyat: 125TL

Kulaklık ise 14 Ekim 2015 tarihinde alındı. Zaten 0 ve kutulu ürün aynen bana geldiği gibi yollayacağım. Yurt dışından geldi, garantisi mevcut. AralGame ile muhatap olabilirsiniz.

Fiyat: 400TL

Son düzenleme:
Kulaklık 250 tl teklifim var düşünürsen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…