batuhan5142 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 25 Ağustos 2023 #11 arda_00 dedi: merhabalar bende yeni razer kraken x console edition(beyaz) aldım ama mikrofonu kkullanamıyorum belki bundan kaynaklıdır diye düşündüm RAZER KRAKEN X KONSOL GAMİNG KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ürün bu yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... İade etme şansın var mı
arda_00 dedi: merhabalar bende yeni razer kraken x console edition(beyaz) aldım ama mikrofonu kkullanamıyorum belki bundan kaynaklıdır diye düşündüm RAZER KRAKEN X KONSOL GAMİNG KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ürün bu yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... İade etme şansın var mı
arda_00 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #12 batuhan5142 dedi: İade etme şansın var mı Genişletmek için tıkla... garantisi var markaya servis amacı ile verebilirim
batuhan5142 dedi: İade etme şansın var mı Genişletmek için tıkla... garantisi var markaya servis amacı ile verebilirim
batuhan5142 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 31 Ağustos 2023 #13 arda_00 dedi: Merhaba bende yeni Razer Kraken X Console Edition(beyaz) aldım ama mikrofonu kkullanamıyorum belki bundan kaynaklıdır diye düşündüm RAZER KRAKEN X KONSOL GAMİNG KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ürün bu yardımcı olursanız sevinirim. arda_00 dedi: Garantisi var markaya servis amacı ile verebilirim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kulaklık kötü diye demiştim, ayırıcı kablo geliyor muydu onda onunla kullan.
arda_00 dedi: Merhaba bende yeni Razer Kraken X Console Edition(beyaz) aldım ama mikrofonu kkullanamıyorum belki bundan kaynaklıdır diye düşündüm RAZER KRAKEN X KONSOL GAMİNG KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ürün bu yardımcı olursanız sevinirim. arda_00 dedi: Garantisi var markaya servis amacı ile verebilirim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kulaklık kötü diye demiştim, ayırıcı kablo geliyor muydu onda onunla kullan.