Arkadaşalar Razer Kraken 7.1 V2 kulaklığımın padleri çok eskidi, yenisi ile değiştirmek istiyorum. Orijinal yada orijinale çok yakın padi nereden bulabilirim? Yurt dışı önerisi de olur.
Çift kulak yastıkları Razer Kraken Pro 7.1 V2 oyun kulaklık yedek yumuşak Protein deri bellek köpük kulak pedleri Oval kulaklık,Çin'den ve diğer ülkelerden ürün satın alın. Üstelik ücretsiz gönderim, sınırlı indirimler, kolay iade seçeneği ve müşteri garantisi gibi özelliklerden de...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bluetooth Kulaklık Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Teşekkürler hocam yorum için, ben burayı buldum ama ne derece iyidir emin olamıyorum. Bu model kulaklığın orjinal pedini muadil pad ile değiştirmiş arkadaşlar da orjinale kıyasla ne derece memnunlar bilgilendirirse çok memnun olurum
Arkadaşalar Razer Kraken 7.1 V2 kulaklığımın padleri çok eskidi, yenisi ile değiştirmek istiyorum. Orijinal yada orijinale çok yakın padi nereden bulabilirim? Yurt dışı önerisi de olur.