mcanunal Hectopat Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 43 24 Ekim 2017 #1 Razer Kraken 7.1 V2 almayı düşünüyorum, bu ürün nasıl? Kullanan arkadaşlar varsa öneri ve görüşleri bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2017
Razer Kraken 7.1 V2 almayı düşünüyorum, bu ürün nasıl? Kullanan arkadaşlar varsa öneri ve görüşleri bekliyorum.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 24 Ekim 2017 #2 Bütçeye göre Arctis 5 alınabilir.
clejXXX Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2017 #3 Razer kulaklık alan tanıdıklarım razer almasaydım, kesinlikle hyperx cloud alırdım diyor. Bence Hyperx Cloud 2 7.1 almalısınız.
Razer kulaklık alan tanıdıklarım razer almasaydım, kesinlikle hyperx cloud alırdım diyor. Bence Hyperx Cloud 2 7.1 almalısınız.
mcanunal Hectopat Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 43 25 Ekim 2017 #4 clejXXX dedi: Razer kulaklık alan tanıdıklarım razer almasaydım, kesinlikle hyperx cloud alırdım diyor. Bence Hyperx Cloud 2 7.1 almalısınız. Genişletmek için tıkla... Mikrofon olarak Cloud 2 ye kıyasla daha iyi olduğunu söylüyorlar Razer’ın ve tipi falan çok hoşuma gitti o yüzden onu tercih edicem sanırım. Tanıdıklarınızın ne gibi sorunları var Razer ile ilgili ? Örnek verebilir misiniz ?
clejXXX dedi: Razer kulaklık alan tanıdıklarım razer almasaydım, kesinlikle hyperx cloud alırdım diyor. Bence Hyperx Cloud 2 7.1 almalısınız. Genişletmek için tıkla... Mikrofon olarak Cloud 2 ye kıyasla daha iyi olduğunu söylüyorlar Razer’ın ve tipi falan çok hoşuma gitti o yüzden onu tercih edicem sanırım. Tanıdıklarınızın ne gibi sorunları var Razer ile ilgili ? Örnek verebilir misiniz ?