ergunumut Megapat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2017 #11 Fırat Yapıcı dedi: Sağolun. Turtle Beach Ear Force Stealth 450 Fully Wireless PC Gaming Headset with DTS Headphone:X 7.1 Surround Sound sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Dts çok daha iyi Dolby'den doğru seçim olmuş.
Fırat Yapıcı dedi: Sağolun. Turtle Beach Ear Force Stealth 450 Fully Wireless PC Gaming Headset with DTS Headphone:X 7.1 Surround Sound sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Dts çok daha iyi Dolby'den doğru seçim olmuş.
Xulian Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #12 Güzel seçim, denedikten sonra görüşlerini yazmayı unutma.
Fırat Yapıcı Megapat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 946 Çözümler 1 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 9 Ocak 2018 #13 Kulaklığım geldi ancak ben ev de değilim. Bir de şöyle güzel bir haber var Amazon kulaklığın parasını tam iade etti. Nedenini ben de anlamadım. 20 gün kargoya çıkmamıştı ondan galiba.
Kulaklığım geldi ancak ben ev de değilim. Bir de şöyle güzel bir haber var Amazon kulaklığın parasını tam iade etti. Nedenini ben de anlamadım. 20 gün kargoya çıkmamıştı ondan galiba.