Razer Kraken 7.1 v2 vs HyperX Cloud 2 vs G633

ShadowMaster

Megapat
Daha fazla  
Bu üçünün arasında kaldım. 300 TL civarı önerilere açığım. 7.1 çok önemli. Hangisinin sesi daha iyidir ?

Son düzenleme:
Hyperx Cloud 2 kullanıyorum memnunum. SS Artic lere hiç bulaşma. Kafa bandı kopuyor. Pro oyuncular da hep Hyperx kullanıyor istersen araştırabilirsin. Ses kalitesi muhteşem ve çok rahat.

Hyperx Cloud 2 kullanıyorum memnunum. SS Artic lere hiç bulaşma. Kafa bandı kopuyor. Pro oyuncular da hep Hyperx kullanıyor istersen araştırabilirsin. Ses kalitesi muhteşem ve çok rahat.
Yeni kulaklığa geçene kadar Arctis 5 kullandım. O kafa bandını koparabilmek için karpuz gibi bir kafa lazım. Lütfen çok nadir yaşanmış durumları birilerinden duyup genel bir sorunmuş gibi şuraya yazmayın. Hele o ürün ile ilgili hiç bir deneyiminiz yoksa yılların kullanıcısı gibi yorum yapmayın.

Arctis 5 kullanıyorum çok memnunum, kafa bandıda @burakoruk un dediği gibi karpuz gibi kafayla kopar. G633 de arkadaşımda var mikrofonu arıza çıkarıyor arada acayip şekilde cızırtı yapıyor. G433 modeli var Logitech in birde ona bakın ben Arctis 5 le G433 arasında kalmıştım, tasarımları çok güzel bu 2 kulaklığın.

@Boreas75 kulaklığa o kadar para verilir mi? ne gerek var gibi sözlerle daha ucuz olan kablolu modeli Arctis 5 aldım ama kullandıktan sonra keşke Arctis 7 alsaydım dedim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı