Razer Kraken 7.1 v2 vs HyperX Cloud 2 vs G633

ShadowMaster

Megapat
Daha fazla  
Bu üçünün arasında kaldım. 300 TL civarı önerilere açığım. 7.1 çok önemli. Hangisinin sesi daha iyidir ?

Son düzenleme:
300 TL demişsin fakat G633 500 TL'den başlıyor. Alabiliyorsan Arctis 7, ona bütçen yetmiyorsa Arctis 5 veya Corsair VOID öneririm.
Hocam ekstra bi konu açıp yormamak için soruyorum. 1000-1250 TL bütçe içinde Arctic 7 mi önerirsiniz yoksa değişir mi?

Ben de dün 300 TL konu açtım arctis 3 önerdiler. 15 dakika sonra sipariş verdim. İyi ki de almışım. Bugün olmuş 370 Lira.

Bu arada kulaklarım oldukça büyük. Bu kulaklıklar kulağımı kapatır mı ?

Hyperx Cloud 2 kullanıyorum memnunum. SS Artic lere hiç bulaşma. Kafa bandı kopuyor. Pro oyuncular da hep Hyperx kullanıyor istersen araştırabilirsin. Ses kalitesi muhteşem ve çok rahat.

Hyperx Cloud 2 kullanıyorum memnunum. SS Artic lere hiç bulaşma. Kafa bandı kopuyor. Pro oyuncular da hep Hyperx kullanıyor istersen araştırabilirsin. Ses kalitesi muhteşem ve çok rahat.
Yeni kulaklığa geçene kadar Arctis 5 kullandım. O kafa bandını koparabilmek için karpuz gibi bir kafa lazım. Lütfen çok nadir yaşanmış durumları birilerinden duyup genel bir sorunmuş gibi şuraya yazmayın. Hele o ürün ile ilgili hiç bir deneyiminiz yoksa yılların kullanıcısı gibi yorum yapmayın.

Arctis 5 kullanıyorum çok memnunum, kafa bandıda @burakoruk un dediği gibi karpuz gibi kafayla kopar. G633 de arkadaşımda var mikrofonu arıza çıkarıyor arada acayip şekilde cızırtı yapıyor. G433 modeli var Logitech in birde ona bakın ben Arctis 5 le G433 arasında kalmıştım, tasarımları çok güzel bu 2 kulaklığın.

@Boreas75 kulaklığa o kadar para verilir mi? ne gerek var gibi sözlerle daha ucuz olan kablolu modeli Arctis 5 aldım ama kullandıktan sonra keşke Arctis 7 alsaydım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…