facedekiadam Hectopat Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2017 #11 Hocam Razer Kraken 7.1 kullanıyorum ancak memnun değilim. Mikrofonu ve snaps uygulaması bence çok başarısız. O yüzden HyperX almanı öneririm.
Hocam Razer Kraken 7.1 kullanıyorum ancak memnun değilim. Mikrofonu ve snaps uygulaması bence çok başarısız. O yüzden HyperX almanı öneririm.
ergunumut Megapat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2017 #12 facedekiadam dedi: Hocam Razer Kraken 7.1 kullanıyorum ancak memnun değilim. Mikrofonu ve snaps uygulaması bence çok başarısız. O yüzden HyperX almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kraken 7.1 V1 mi? kullanıyorsunuz V2 mi? Yazılım başarısız demişsiniz ama Cloud'da hiç olmayan yazılımdan daha iyidir bence.
facedekiadam dedi: Hocam Razer Kraken 7.1 kullanıyorum ancak memnun değilim. Mikrofonu ve snaps uygulaması bence çok başarısız. O yüzden HyperX almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kraken 7.1 V1 mi? kullanıyorsunuz V2 mi? Yazılım başarısız demişsiniz ama Cloud'da hiç olmayan yazılımdan daha iyidir bence.
facedekiadam Hectopat Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2017 #13 ergunumut dedi: Kraken 7.1 V1 mi? kullanıyorsunuz V2 mi? Yazılım başarısız demişsiniz ama Cloud'da hiç olmayan yazılımdan daha iyidir bence. Genişletmek için tıkla... V1 kullanıyorum. Ancak synapse kendi kendine mikrofon ve hoparlör ayarı yapıyor ve bu ayar çok sinir bozuyor. Şahsen kulaklık olarak razer önermem.
ergunumut dedi: Kraken 7.1 V1 mi? kullanıyorsunuz V2 mi? Yazılım başarısız demişsiniz ama Cloud'da hiç olmayan yazılımdan daha iyidir bence. Genişletmek için tıkla... V1 kullanıyorum. Ancak synapse kendi kendine mikrofon ve hoparlör ayarı yapıyor ve bu ayar çok sinir bozuyor. Şahsen kulaklık olarak razer önermem.