promising Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #11 blackshark v2 de 7.1 var mı?
Minus273 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 5 Mayıs 2021 #12 promising dedi: blackshark v2 de 7.1 var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Ama 7.1 ille de olması gereken bir özellik değil. E-sporcular çoğunlukla kulaklıklarının 7.1 özelliklerini kapalı kullanıyorlar.
promising dedi: blackshark v2 de 7.1 var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Ama 7.1 ille de olması gereken bir özellik değil. E-sporcular çoğunlukla kulaklıklarının 7.1 özelliklerini kapalı kullanıyorlar.
promising Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #13 blacksharkı kullanan öneren var mı cloud 2 veya blacksharkı simdi siparis vericem kararsizim hangisi sizce fos oyunlari ve müzik icin
blacksharkı kullanan öneren var mı cloud 2 veya blacksharkı simdi siparis vericem kararsizim hangisi sizce fos oyunlari ve müzik icin
Minus273 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 5 Mayıs 2021 #14 promising dedi: blacksharkı kullanan öneren var mı cloud 2 veya blacksharkı simdi siparis vericem kararsizim hangisi sizce fos oyunlari ve müzik icin Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem ama ben, yeni ve güzel bir yazılımı olduğu için Blackshark V2 tercih ederdim. Ama biraz ayarları kurcalaman gerekebilir.
promising dedi: blacksharkı kullanan öneren var mı cloud 2 veya blacksharkı simdi siparis vericem kararsizim hangisi sizce fos oyunlari ve müzik icin Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem ama ben, yeni ve güzel bir yazılımı olduğu için Blackshark V2 tercih ederdim. Ama biraz ayarları kurcalaman gerekebilir.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #15 Blackshark V2 mh 752 ve Kraken T.E rakibi Cloud2'yi aşar kumaş pad ses kalitesi mikrofon tasarım farklılığı.
Blackshark V2 mh 752 ve Kraken T.E rakibi Cloud2'yi aşar kumaş pad ses kalitesi mikrofon tasarım farklılığı.