Merhaba iyi günler, bugün Razer kulaklığımın üstüne bir kırık olduğunu fark ettim, ne zaman oldu nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Herhangi bir zorlama yapmadım bu kırıklık garanti kapsamına girer mi girerse nereden ulaşabilir, girmezse ne yapmalıyım?

Aynı şey başıma geldi direkt olarak kulaklığı değiştirdim. Hocam size tavsiyem bütçeniz var ise kulaklık değiştirmeniz. Çünkü kulaklığın türlü türlü problemleri var. Ayarlama yerleri tutmuyor bir süre sonra, ayarlama yerleri çatlayarak kırılıyor gibi gibi.Merhaba iyi günler, bugün Razer kulaklığımın üstüne bir kırık olduğunu fark ettim, ne zaman oldu nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Herhangi bir zorlama yapmadım bu kırıklık garanti kapsamına girer mi girerse nereden ulaşabilir, girmezse ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2339329
Aynı şey başıma geldi direkt olarak kulaklığı değiştirdim. Hocam size tavsiyem bütçeniz var ise kulaklık değiştirmeniz. Çünkü kulaklığın türlü türlü problemleri var. Ayarlama yerleri tutmuyor bir süre sonra, ayarlama yerleri çatlayarak kırılıyor gibi gibi.
Kulaklığı severek kullanıyorum ve şu anda bütcemde yeni kulaklık almaya yetmiyor sizce garanti kabul eder mi?
Yani garantiyle hiç uğraşmadım hocam açıkçası pek bilgim yok. Kullanıcı hatası değilse ve bunu belirtirseniz kabul edebilirler.
Evet hocam. Benim kulaklığımda aynısındandı boyunu ayarlama yerleri çatlamış ben fark etmemiştim, sonrasına bir gün kulaklığı çıkarırken patladı.Biraz araştırma yaptığımda çoğu kışının aynı problemi yaşadığını gördüm kronik problemmiş zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.