A Aktasss Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bende Razer Kraken ses kartı var, bu kartı Razer BlackShark V2 X'de kullanabilir miyim? Razer'in uygulamalarına erisebilir miyim? Verim alabilir miyim? UP Son düzenleme: 3 Eylül 2023
Arkadaşlar bende Razer Kraken ses kartı var, bu kartı Razer BlackShark V2 X'de kullanabilir miyim? Razer'in uygulamalarına erisebilir miyim? Verim alabilir miyim? UP
Yiğit Ali karagöz Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 X olarak sunulan Razer ürünleri genelde Lite gibi mini gibi bir anlam taşıyor diye biliyorum USB girişliyse eğer uyumlu olur. Yiğit Ali karagöz dedi: X olarak sunulan Razer ürünleri genelde Lite gibi mini gibi bir anlam taşıyor diye biliyorum USB girişliyse eğer uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Bu arada aynı kulaklığı bende kullanıyorum unutmuşum
X olarak sunulan Razer ürünleri genelde Lite gibi mini gibi bir anlam taşıyor diye biliyorum USB girişliyse eğer uyumlu olur. Yiğit Ali karagöz dedi: X olarak sunulan Razer ürünleri genelde Lite gibi mini gibi bir anlam taşıyor diye biliyorum USB girişliyse eğer uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Bu arada aynı kulaklığı bende kullanıyorum unutmuşum
A Aktasss Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Yiğit Ali karagöz dedi: X olarak sunulan Razer ürünleri genelde Lite gibi mini gibi bir anlam taşıyor diye biliyorum USB girişliyse eğer uyumlu olur. Bu arada aynı kulaklığı bende kullanıyorum unutmuşum Genişletmek için tıkla... USB girişli ses kartı
Yiğit Ali karagöz dedi: X olarak sunulan Razer ürünleri genelde Lite gibi mini gibi bir anlam taşıyor diye biliyorum USB girişliyse eğer uyumlu olur. Bu arada aynı kulaklığı bende kullanıyorum unutmuşum Genişletmek için tıkla... USB girişli ses kartı
Yiğit Ali karagöz Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 Aktasss dedi: USB girişli ses kartı. Genişletmek için tıkla... Uyumlu olacağını düşünüyorum denedin mi? Ayrıca ses kartını nasıl edindin.
Aktasss dedi: USB girişli ses kartı. Genişletmek için tıkla... Uyumlu olacağını düşünüyorum denedin mi? Ayrıca ses kartını nasıl edindin.
A Aktasss Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 Yiğit Ali karagöz dedi: Uyumlu olacağını düşünüyorum denedin mi? Ayrıca ses kartını nasıl edindin. Genişletmek için tıkla... Satın aldım yarın gelecek ve Razer Seiren mikrofon aldım
Yiğit Ali karagöz dedi: Uyumlu olacağını düşünüyorum denedin mi? Ayrıca ses kartını nasıl edindin. Genişletmek için tıkla... Satın aldım yarın gelecek ve Razer Seiren mikrofon aldım
Yiğit Ali karagöz Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #6 Aktasss dedi: Satın aldım yarın gelecek ve Razer Seiren mikrofon aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Aktasss dedi: Satın aldım yarın gelecek ve Razer Seiren mikrofon aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.