Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Gri Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Gri Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bildiğim kadarıyla evet hocam, bass'ını ses kartı üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Ekolayzır vardı diye hatırlıyorum. Yine de @nevtugardic hocama soralım, onda Kraken T.E var.
Telefonda da kullanırım, daha çok müzik dinlerim derseniz Cloud 2 bence.
Bildiğim kadarıyla evet hocam, bass'ını ses kartı üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Ekolayzır vardı diye hatırlıyorum. Yine de @nevtugardic hocama soralım, onda Kraken T.E var.
Telefonda da kullanırım, daha çok müzik dinlerim derseniz Cloud 2 bence.
Bu sene yeni bilgisayara geçeceğim. FPS ağırlıklı oyun oynayacağım daha çok. Açıkçası mikrofon kalitesi çok hoşuma gitti. Şu an elimde Beats Solo 3 var ve gerçekten üzdü beni. Allah'tan uyguna almıştım bir tanıdıktan. Beats, müzik anlamında üzmedi fakat ses yalıtımı vs. açısından üzdü beni. Geçmişken iyi bir şeye geçmek istiyorum, uzun vadeli kullanabileceğim.
Yalıtım olarak Kraken'in daha iyi olduğunu düşünüyorum. FPS oyunu oynayacakmışsınız, bass ağırlıklı bir kulaklık olması bu konuda avantaj. Kraken'in pedleri daha büyük, daha iyi yalıtım yapar diye düşünüyorum.