R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.356 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Mart 2021 #11 246941 dedi: Bence aradaki farka değer. Bir ara 480 TL civarındaydı HS60 Pro, o zaman kesin alın derdim. Bu arada eski isminiz "akmiyorm" miydi? Genişletmek için tıkla... Evet eski ismim oydu. Hesap birleştirdim güvenlikten ötürü. @nevtugardic hocam bakabilir misiniz Son düzenleme: 12 Mart 2021
246941 dedi: Bence aradaki farka değer. Bir ara 480 TL civarındaydı HS60 Pro, o zaman kesin alın derdim. Bu arada eski isminiz "akmiyorm" miydi? Genişletmek için tıkla... Evet eski ismim oydu. Hesap birleştirdim güvenlikten ötürü. @nevtugardic hocam bakabilir misiniz
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #12 rilou dedi: Evet eski ismim oydu. Hesap birleştirdim güvenlikten ötürü. @nevtugardic hocam bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hocam okuldayım kusura bakmayın. Kesinlikle Kraken'te tavsiye ederim. @rilou @Samotne Ciasteczka. Şimdi derse giriyorum 30dk bitince yazacağım sorularınızı cevaplarım.
rilou dedi: Evet eski ismim oydu. Hesap birleştirdim güvenlikten ötürü. @nevtugardic hocam bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hocam okuldayım kusura bakmayın. Kesinlikle Kraken'te tavsiye ederim. @rilou @Samotne Ciasteczka. Şimdi derse giriyorum 30dk bitince yazacağım sorularınızı cevaplarım.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #13 rilou dedi: Evet eski ismim oydu. Hesap birleştirdim güvenlikten ötürü. @nevtugardic hocam bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... 900 liraya çıkarabilirseniz Blackshark V2 alın derim. Sesi çok daha iyi ve dengeli, konforu başarılı, ve mikrofonu dış sesi oldukça az alıyor.
rilou dedi: Evet eski ismim oydu. Hesap birleştirdim güvenlikten ötürü. @nevtugardic hocam bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... 900 liraya çıkarabilirseniz Blackshark V2 alın derim. Sesi çok daha iyi ve dengeli, konforu başarılı, ve mikrofonu dış sesi oldukça az alıyor.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #14 Msevket44 dedi: 900 liraya çıkarabilirseniz blackshark V2 alın derim. Sesi çok daha iyi ve dengeli, konforu başarılı, ve mikrofonu dış sesi oldukça az alıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an 900TL bandında bulunmuyor. Olsa alınabilirdi. Fakat bu fiyat bandında en iyi tercihlerden biri te olur.
Msevket44 dedi: 900 liraya çıkarabilirseniz blackshark V2 alın derim. Sesi çok daha iyi ve dengeli, konforu başarılı, ve mikrofonu dış sesi oldukça az alıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an 900TL bandında bulunmuyor. Olsa alınabilirdi. Fakat bu fiyat bandında en iyi tercihlerden biri te olur.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #15 nevtugardic dedi: Şu an 900TL bandında bulunmuyor. Olsa alınabilirdi. Fakat bu fiyat bandında en iyi tercihlerden biri te olur. Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık | ITOPYA Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03230100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com İtopya'da indirimde şu an.
nevtugardic dedi: Şu an 900TL bandında bulunmuyor. Olsa alınabilirdi. Fakat bu fiyat bandında en iyi tercihlerden biri te olur. Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık | ITOPYA Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03230100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com İtopya'da indirimde şu an.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #16 Msevket44 dedi: Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık | ITOPYA Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03230100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com İtopya'da indirimde şu an. Genişletmek için tıkla... O zaman düşünmeden alın derim @rilou.
Msevket44 dedi: Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık | ITOPYA Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03230100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com İtopya'da indirimde şu an. Genişletmek için tıkla... O zaman düşünmeden alın derim @rilou.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.356 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Mart 2021 #17 nevtugardic dedi: O zaman düşünmeden alın derim @rilou. Genişletmek için tıkla... Hocam letgo'da kulaklık satıyorum onun parasıyla alacağım, satılmasını bekliyorum Blackshark V2 daha mı iyi Kraken T.E'den?
nevtugardic dedi: O zaman düşünmeden alın derim @rilou. Genişletmek için tıkla... Hocam letgo'da kulaklık satıyorum onun parasıyla alacağım, satılmasını bekliyorum Blackshark V2 daha mı iyi Kraken T.E'den?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #18 rilou dedi: Hocam Letgo'da kulaklık satıyorum onun parasıyla alacağım, satılmasını bekliyorum blackshark V2 daha mı iyi Kraken t. E'den? Genişletmek için tıkla... Evet hocam V2 daha üst. İndirime girmiş alabilirsiniz.
rilou dedi: Hocam Letgo'da kulaklık satıyorum onun parasıyla alacağım, satılmasını bekliyorum blackshark V2 daha mı iyi Kraken t. E'den? Genişletmek için tıkla... Evet hocam V2 daha üst. İndirime girmiş alabilirsiniz.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.356 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Mart 2021 #19 nevtugardic dedi: Evet hocam V2 daha üst. İndirime girmiş alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Satılsın hele bir kulaklığım
nevtugardic dedi: Evet hocam V2 daha üst. İndirime girmiş alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Satılsın hele bir kulaklığım