Kulaklığı yeni aldım. Controllerdan Game-chat'i ayarladığımda ses çıkıyor ve değişikliği algılayabiliyorum ama Bass'ı ayarlayamıyorum. Tekerleği döndürdüğüm zaman ne ses çıkıyor ne de sesde herhangi bir değişiklik oluyor. Hem de kulaklığın sesini fullediğimde az bir cızırtı sesi geliyor. Bu normal mi yoksa garantiye göndereyim mi?
Cızırtı olayını şöyle açıklayayım, kulaklığın kablosundaki ses açma-kısma tekerleğini maximumdan bir tık aşağı aldığımda cızırtı kesiliyor bende. Umarım anlatabilmişimdir.
Onu demiyorum hocam Game-chat'i sona getirince veya ses kartından sesi maksimuma getirince bir ince ses geliyor ya aynısı bassta da oluyor mu? Onu sormak istemiştim.
Onu demiyorum hocam Game-chat'i sona getirince veya ses kartından sesi maksimuma getirince bir ince ses geliyor ya aynısı bassta da oluyor mu? Onu sormak istemiştim.
@NisanurT hocam sizi çok rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. EQ ayarladığım zaman THX spatial - Synapse ve Razer Audio Controller - Game çıkışında ses değişiyor. Ama Razer Audio Controller - chat çıkışında ses değişmiyor böyle mi olması lazım?
@NisanurT hocam sizi çok rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. EQ ayarladığım zaman THX spatial - Synapse ve Razer Audio Controller - Game çıkışında ses değişiyor. Ama Razer Audio Controller - chat çıkışında ses değişmiyor böyle mi olması lazım?