Razer Kraken Tournament Edition vs. Blackshark v2X

Auburntusk

Hectopat
Makaleler
3
Gerçekten işin içinden çıkamıyorum, biri ses kartlı bir tık daha dolu gibi ama eski versiyon diğeri jaklı ama daha güncel triforce sürücülü. Kulaklık konusunda hiç gamer kulaklığı tecrübem yok ama normal kulaklık olarak son alışverişimde çok başım ağrımıştı aynı şeyi yaşamak istemiyorum. E haliyle ucuz cihazlarda değil, lütfen tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi? Kullanan varsa Kraken'te çok mu kaba bir de?

Kraken'i hiç incelemedim ama kendim V2 X kullanıyorum çok memnunum.
Hocam konfor mikrofon ve sesinden memnun musunuz, keşke jaklı değil de usb’li olsaydı diyor musunuz? Kulaklık kısmına bağlı olan kaydırmalı tel mekanizması güven veriyor mu o tellerin sağlamlığı nasıl? Açıkçası anakartımda nasıl bir performans verir bilmiyorum asus prime b350 plus var. Ve son olarak günlük kullanım müzik dinleme vs konusunda nasıl?
Kraken bence hocam.
Hocam deneyimlediniz mi?

Evet 6 ay kullandım yeşil olan versiyonunu sadece kafama tam oturtunca sanki başınızı bir şey sıkıyormuş gibi hissediyorsunuz bende rahat seven birisi olarak satmıştım onun yerine Corsair Void RGB almıştım. Kraken'in ses kalitesi mükemmel bu arada 7.1 kalitesini dibine kadar veriyor.

Hocam konfor mikrofon ve sesinden memnun musunuz, keşke jaklı değil de USB'li olsaydı diyor musunuz? Açıkçası anakartımda nasıl bir performans verir bilmiyorum ASUS Prime B350 Plus var. Ve son olarak günlük kullanım müzik dinleme vs konusunda nasıl?

Hocam deneyimlediniz mi?

Evet 6 ay kullandım yeşil olan versiyonunu sadece kafama tam oturtunca sanki başınızı bir şey sıkıyormuş gibi hissediyorsunuz bende rahat seven birisi olarak satmıştım onun yerine Corsair Void RGB almıştım. Kraken'in ses kalitesi mükemmel bu arada 7.1 kalitesini dibine kadar veriyor.
Hocam mikrofonu, müzik dinleme kalitesi ve rahatlığı nasıl peki? Yani çok mu rahatsız ediciydi de sattınız, ele alınca veya kafada çok mu kallavi oluyor? Son olarak 740 tl fiyat olarak nasıl sizce?

Hocam mikrofonu, müzik dinleme kalitesi ve rahatlığı nasıl peki? Yani çok mu rahatsız ediciydi de sattınız, ele alınca veya kafada çok mu kallavi oluyor? Son olarak 740 TL fiyat olarak nasıl sizce?

740 TL günümüz şartlarına göre bir kulaklığa son derece fazla fakat ülkenin durumu belli :)
Mikrofonu gayet kaliteli karşıya cızırtı veya robotik bir ses aktarmıyor sadece satmamın nedeni yaptıkları mantıklı şeyin bana gıcık gelmesiydi aslında kulaklığın kafanızı kavraması gerek fakat bana kafamı sıkıyormuş hissiyatı veriyordu sadece bu konuda bana göre geride ama sizin için böyle olacağını sanmıyorum günümüzdeki internet kafelerin çoğunda Kraken kullanılıyor Gaziantep'te gördüğüm internet kafelerde böyle, eğer çevrenizde öyle bir yer bulursanız gidip deneyimleyin.

740 TL günümüz şartlarına göre bir kulaklığa son derece fazla fakat ülkenin durumu belli :)
Mikrofonu gayet kaliteli karşıya cızırtı veya robotik bir ses aktarmıyor sadece satmamın nedeni yaptıkları mantıklı şeyin bana gıcık gelmesiydi aslında kulaklığın kafanızı kavraması gerek fakat bana kafamı sıkıyormuş hissiyatı veriyordu sadece bu konuda bana göre geride ama sizin için böyle olacağını sanmıyorum günümüzdeki internet kafelerin çoğunda Kraken kullanılıyor Gaziantep'te gördüğüm internet kafelerde böyle, eğer çevrenizde öyle bir yer bulursanız gidip deneyimleyin.
Hocam geri dönüşleriniz daha da kafamı karıştırdı😂 gerek kendi fiziksel ses driverı olması gerek tasarımının daha kulaklık gibi olması gerek mikrofonun saklanabilmesi krakenin bendeki + ları. Ama diğer taraftan blackshark ise 200 tl daha ucuz ve daha güncel bir model, keşke ikisini de kullanmış birini bulsam da düşüncelerini alsam. Ayriyeten blackshark’ı amazon prime’dan alma artısı da var.

Hocam geri dönüşleriniz daha da kafamı karıştırdı😂 gerek kendi fiziksel ses driverı olması gerek tasarımının daha kulaklık gibi olması gerek mikrofonun saklanabilmesi Kraken'in bendeki +ları. Ama diğer taraftan blackshark ise 200 TL daha ucuz ve daha güncel bir model, keşke ikisini de kullanmış birini bulsam da düşüncelerini alsam. Ayrıyeten Blackshark'ı Amazon Prime'dan alma artısı da var.

Hocam bana göre tek eksisi kafamı sıkıyor hissiyatıydı bu sizde öyle olmayabilir ben bunu söylemek istedim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı