Razer Kraken Tournament Edition vs Razer Blackshark X v2

Daha fazla  
Benim için önemli olan kulaklarımı ve başımı rahatsız etmemesi, ağrıtmaması. Daha çok FPS oyunları oynuyorum. Film de izliyorum. Ses performansı mikrofondan daha önemli.
Bu fiyat aralığında daha iyi öneri varsa alırım.

Ben ikisini de kullandım. Blackshark daha hafif olmasına rağmen daha fazla baş ağrısı yaptı bende yapısı gereği. Kraken TE daha ağır bir kulaklık olmasına rağmen onda bu baş ağrısını çekmemiştim. İkisi de güzle kulaklıklar ama V2X ile ses kartı gelmiyor. Kraken TE'nin ses kartı ise Blackshark V2'den daha iyi. Tabi bu kişisel fikrim. Şu an ikisi de emekliye ayrıldı eski Logitech G433 kulaklığımı tamir edip Kraken TE ile gelen ses kartını kullanıyorum. Kullandığım en rahat kulaklık da bu.

G433 mü en rahat, onu mu alayım?

V2 modeli telli olduğundan yanlardan fazla baskı yapıyor onu da kullanmadığınız zamanlarda kasaya yada kutusuna filan koyarak zamanla gevşetebilirsiniz. V2X daha dengeli sese sahip TE modeline göre zannımca.

Ben Logitechin kulaklıklarınin ses kalitesini razer kadar iyi bulmuyorum. Evet gerçekten rahat Logitech ama ses kalitesi emsal fiyatlardaki razerlardan kötü bence. Yine şahsi görüşüm.

Ne aradığına bağlı. Ben blackshark V2x tercih ettim gerek kalitesi gerek ses kalitesi gerek rahatlığı beni memnun etti. 2 eksiği var birincisi kablosu örgü değil ( bu benim için eksi değil genel olarak konuşuyorum) ikincisi ses kartı yok direk 3.5 mm jak girişli ( bu da benim için eksi değil çünkü anakartin ses kartı yeterli benim). Ben 590 a aldım amazondan. 550 ye başka bir sitede vardı. Fiyatına göre rakibinin olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…