Razer Kraken USB vs Razer Kraken Pro vs Asus Cerberus

meraklıgamer

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konu daha önce açılmış ama konular pek güncel olmadığı için tekrardan açma ihtiyacı duydum. Ben ortalama 250 300 lira arasında kulaklık alacagım. Razer Kraken USB 270, Pro ise 350 lira civarında aradaki 70 lira için Razer Kraken Pro alınır mı ?
Veya Asus Cerberusla Razer ürünleri arasında pek fark yok fazla paraya gerek yok deyip onu mu almalıyım ?
Varsa 250 lira civarında kulaklık önerilerinizi alırım. (Elden alıcağım için mağzalarda olan ürünlerden tavsiyeler verirseniz sevinirim.)

Pro en son baktıgımdan dahada pahalı olmuş o yüzden USB vs Cerberus diyebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries V3 Prism kullanmaktayım çok memnunum kesinlikle fiyatınn hakkını veriyor Türkiyede yaklaşık 700 Tl olmasına rağmen amazonda 241 Tl'ye alabilirsin ayrıca ışıklarıyla gerçekten çok güzel gözüküyor 16.8 milyon renk seçneğinden seçebiliyosun istedğin rengi ses kalitesi gerçekten mükkemmel bu arada Razer Kraken 7.1'de kullandım pek farkları olmasada daha iyi ayak sesleri olsun çevre sesleri olsun duyabildim.

Amazon.com: SteelSeries Siberia v3 Prism Gaming Headset-Cool Grey: Computers & Accessories

Daha çok bilgi için :
Siberia v3 Prism: Comfortable Headset | SteelSeries

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı