Razer kraken V3 7.1 alınır mı?

Alternatif var mı diye sormuşsunuz. Onu görmemişim başta. Şöyle alternatif vereyim: Superlux HD681 (çok daha iyi bir kulaklık)
Ayrı mikrofon (bahsettiğim kulaklığın mikrofonu yok, ayrı mikrofonlar daha kaliteli)
800 liraya yakın da klavye bütçeniz kalır.
Hem kulaklığınız hem de mikrofonunuz daha net ses verir, hem de klavyeye daha rahat bütçe ayırıp daha güzel bir şey alırsınız.

Cloud Alpha + yanına ses kartı alırdım (bilgisayar iyiyse gerek yok ses kartına)

Neden sevmediğim konusunda da kişisel bir durum Kraken serisi sevmediğim bir model.

Alternatif var mı diye sormuşsunuz. Onu görmemişim başta. Şöyle alternatif vereyim: Superlux HD681 (çok daha iyi bir kulaklık)
Ayrı mikrofon (bahsettiğim kulaklığın mikrofonu yok, ayrı mikrofonlar daha kaliteli)
800 liraya yakın da klavye bütçeniz kalır.
Hem kulaklığınız hem de mikrofonunuz daha net ses verir, hem de klavyeye daha rahat bütçe ayırıp daha güzel bir şey alırsınız.
Ses kasılır mı o kulaklıkla?

Cloud Alpha + yanına ses kartı alırdım (bilgisayar iyiyse gerek yok ses kartına)

Neden sevmediğim konusunda da kişisel bir durum Kraken serisi sevmediğim bir model.
Asus ROG B550F Anakart aldım.

Razer kraken v3, razer v2 x yerine alınır mı kesin olarak? Ayrıca mikrofon önerisi de yapar mısınız çok anlamıyorum.
https://www.hepsiburada.com/lastvoi...a+Müzik+Market+A.Ş&url_src=and-product-detail
Mikrofon olarak bunu alıp USB ile kullanırsınız.
Mukayese bile edilemezler Razer'larla. Ki Kraken Tournament Edition, Man'o War ve Tiamat 7.1v2 kulaklıklarını bizzat alıp evde kullandım. HD681'i de keza aynı şekilde. Uçurum var netlik ve detay açısından. Düşünmeden alın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı