BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #11 zRex dedi: Aradan 1 yıl geçmiş ama Razer BlackShark V2 (sıfırı yani 2. el değil) alınır mı? Hocam? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, alınır bizzat ben kullanıyorum müthiş bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim.
zRex dedi: Aradan 1 yıl geçmiş ama Razer BlackShark V2 (sıfırı yani 2. el değil) alınır mı? Hocam? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, alınır bizzat ben kullanıyorum müthiş bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim.
zRex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 576 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri | MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan | Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #12 BtuhnEf dedi: Tabii ki, alınır bizzat ben kullanıyorum müthiş bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Stereosu nasıl (yazılımı sormayacağım zaten Razer ürünler kullanıyorum halihazırda)
BtuhnEf dedi: Tabii ki, alınır bizzat ben kullanıyorum müthiş bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Stereosu nasıl (yazılımı sormayacağım zaten Razer ürünler kullanıyorum halihazırda)
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #13 zRex dedi: Stereosu nasıl (yazılımı sormayacağım zaten Razer ürünler kullanıyorum halihazırda) Genişletmek için tıkla... Gayet yerinde ve güzel hocam.
zRex dedi: Stereosu nasıl (yazılımı sormayacağım zaten Razer ürünler kullanıyorum halihazırda) Genişletmek için tıkla... Gayet yerinde ve güzel hocam.
O omerfarok Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #14 Properson dedi: O kadar bütçem yok maalesef. Sanırım bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende Kraken V3 almayı düşünüyorum sen aldın mı aldıysan nasıl oyunlarda vs yardımcı olur musun?
Properson dedi: O kadar bütçem yok maalesef. Sanırım bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende Kraken V3 almayı düşünüyorum sen aldın mı aldıysan nasıl oyunlarda vs yardımcı olur musun?
Properson Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 5 Aralık 2024 #15 omerfarok dedi: Bende Kraken V3 almayı düşünüyorum sen aldın mı aldıysan nasıl oyunlarda vs yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Blackshark V2 aldım gayet memnunum. Sadece şuan tekrar alacak olsam kablosuz model bakardım. Klavyenin kablosu, mouseun kablosu, kulaklığın kablosu derken masada bir sürü kablo oluyor.
omerfarok dedi: Bende Kraken V3 almayı düşünüyorum sen aldın mı aldıysan nasıl oyunlarda vs yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Blackshark V2 aldım gayet memnunum. Sadece şuan tekrar alacak olsam kablosuz model bakardım. Klavyenin kablosu, mouseun kablosu, kulaklığın kablosu derken masada bir sürü kablo oluyor.