Razer Kraken V3 alınır mı?

579182

Decapat
Merhaba. Bu ürüne bakıyorum. Sanırım hypersense ve Pro modelı var ama Trendyol'da 4.2 k fıyatına Kraken V3 adında kulaklık var ama ne Pro yazıyor ne hypersense yazıyor, anlayamadım. Pro mu diye fotograflara baktıgımda bazılarına kutusnun ustune hypersense yazan gıtmıs bazılarına Pro yazan gıtmıs. Ben bana Pro gelmesını ıstıyorum. Nasıl emın olabılırım?
Link atabilirim isterseniz.

Trendyol gibi platformlarda satıcılar bazen bazı şeyleri yanlış giriyor.
ürün açıklamasına bak: açıklamada "kablosuz (Wireless)" yazıyorsa, bu Pro modelidir.
  • Razer Kraken V3 (standart model)hypersense yok, sadece temel 7.1 ses sunuyor.
  • Razer Kraken V3 hypersensetitreşimli hypersense teknolojisi var.
  • Razer Kraken V3 Prokablosuz + hypersense var (en üst model).
Bir de yorumlara bakabilirsin.
Satıcıya mesaj da atabilirsin.
Bence bu fiyata daha iyisini bulursun orası ayrı.

Link?
Alınmaz bir kulaklık bu arada.

razer kesinlikle önermiyorum hocam. Steelserieslere yönelebilirsin ya da cloud 2 lere de bakabilirsin.

Razer kesinlikle önermiyorum hocam. SteelSeries'lere yönelebilirsin ya da Cloud 2'lere de bakabilirsin.

Bilemedim bişde Logitech G335 mı ne vardı, o iyi mi?

Cloud 2 3 varken alınmaz. SS bu bütçede kalite yok.

O cok eskıde kaldı o kadar performans ıstemıyorum guzel durması falan da onemlı benım ıcın internet kafe kualklıgı ıstemıyorum.

Link?
Alınmaz bir kulaklık bu arada.

Buyurun.
Kablosuz yazıyor evet bu sımdı promu oluyor? Fotograflara bakarsanız eger bazılarına Pro yazılı kutu gıtmıs bazılarına hypersense yazılı kutu gıtmıs. Bilemedim kafam cok karıstı medıamarkın kendı sıtesınde de aynı fıayt ama onun mıktofonu cıkmıyor ve kablolu sadece sanırım.

Link attım bakar mısınız? Hangı model bu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aldığınız ürünün driverını kullanamazsınız. Ürün genel anlamda sorunlu ve Razer'ın genel olarak kulaklıkları böyle. THX Audio, EQ gibi özellikleri açamıyorsun açsam bile etki etmiyordu Razer'ın desteğine yazdım format bile attım işe yaramadı. O yüzden iade edip Cloud 3 aldım. Rezil bir kulaklık. Sesi eyvallah, güzel gelebilir. Mikrofonu aşırı boğuk ve kötü. İskelet kısmı desen eh işte bir kalitesi var. Cloud 3 ezer geçer.

Pro modeli Wireless.

sıralama bu skeıldemı kalıte olarak? v3 olan en kotusu duz olan yanı hypersense pro en ıyısı hypersense de 2. en iyi demi? birde düz v3 de mıkrofon cıkmıyo sanırım hypersense ve pro da cıkıyo glb

sıralama bu skeıldemı kalıte olarak? v3 olan en kotusu duz olan yanı hypersense pro en ıyısı hypersense de 2. en iyi demi? birde düz v3 de mıkrofon cıkmıyo sanırım hypersense ve pro da cıkıyo glb
Hepsinde çıkıyor. Alınmayacak bir model sırf marka için alınacaksa alın. O sizin sorununuz, pişman olacaksınız.

Hepsinde çıkıyor. Alınmayacak bir model sırf marka için alınacaksa alın. O sizin sorununuz, pişman olacaksınız.
tamam ama farkındaysanız konunun yogunlugu bılgı almak yanı urun hakkında bılgı almak evet pısman olursam ben olacagım ve bu kulaklıgı alacagım yada logitechi benım demek ıstedıgım o lınktekı urunu alınca elıme pro modelımı gelıcek benım sordugum soru bu gordugunuz uzere. satıcıya yazıyorum gecıstırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…