Link?Merhaba. Bu ürüne bakıyorum. Sanırım hypersense ve Pro modelı var ama Trendyol'da 4.2 k fıyatına Kraken V3 adında kulaklık var ama ne Pro yazıyor ne hypersense yazıyor, anlayamadım. Pro mu diye fotograflara baktıgımda bazılarına kutusnun ustune hypersense yazan gıtmıs bazılarına Pro yazan gıtmıs. Ben bana Pro gelmesını ıstıyorum. Nasıl emın olabılırım?
Link atabilirim isterseniz.
Cloud 2 3 varken alınmaz. Ss bu bütçede kalite yok.razer kesinlikle önermiyorum hocam. Steelserieslere yönelebilirsin ya da cloud 2 lere de bakabilirsin.
Razer kesinlikle önermiyorum hocam. SteelSeries'lere yönelebilirsin ya da Cloud 2'lere de bakabilirsin.
Cloud 2 3 varken alınmaz. SS bu bütçede kalite yok.
Link?
Alınmaz bir kulaklık bu arada.
Trendyol gibi platformlarda satıcılar bazen bazı şeyleri yanlış giriyor.
ürün açıklamasına bak: açıklamada "kablosuz (Wireless)" yazıyorsa, bu Pro modelidir.
Bir de yorumlara bakabilirsin.
- Razer Kraken V3 (standart model) → hypersense yok, sadece temel 7.1 ses sunuyor.
- Razer Kraken V3 hypersense → titreşimli hypersense teknolojisi var.
- Razer Kraken V3 Pro → kablosuz + hypersense var (en üst model).
Satıcıya mesaj da atabilirsin.
Bence bu fiyata daha iyisini bulursun orası ayrı.
Bilemedim bişde Logitech G335 mı ne vardı o iyi mi?
O cok eskıde kaldı o kadar performans ıstemıyorum guzel durması falan da onemlı benım ıcın internet kafe kualklıgı ıstemıyorum.
Buyurun.
RAZER Kraken V3 Pro HyperSense Wireless Oyuncu Kulaklığı -Haptic Tech , THX Spatial Audio - Fiyatı, Yorumları
RAZER Kraken V3 Pro HyperSense Wireless Oyuncu Kulaklığı -Haptic Tech , THX Spatial Audio yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bilemedim bişde Logitech G335 mı ne vardı o iyi mi?
O cok eskıde kaldı o kadar performans ıstemıyorum guzel durması falan da onemlı benım ıcın internet kafe kualklıgı ıstemıyorum
Buyurun
Kablosuz yazıyor evet bu sımdı promu oluyor? Fotograflara bakarsanız eger bazılarına Pro yazılı kutu gıtmıs bazılarına hypersense yazılı kutu gıtmıs bilemedim kafam cok karıstı medıamarkın kendı sıtesınde de aynı fıayt ama onun mıktofonu cıkmıyor ve kablolu sadece sanırımRAZER Kraken V3 Pro HyperSense Wireless Oyuncu Kulaklığı -Haptic Tech , THX Spatial Audio - Fiyatı, Yorumları
RAZER Kraken V3 Pro HyperSense Wireless Oyuncu Kulaklığı -Haptic Tech , THX Spatial Audio yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Link attım bakar mısınız hangı model bu?
RAZER Kraken V3 Pro HyperSense Wireless Oyuncu Kulaklığı -Haptic Tech , THX Spatial Audio - Fiyatı, Yorumları
sıralama bu skeıldemı kalıte olarak? v3 olan en kotusu duz olan yanı hypersense pro en ıyısı hypersense de 2. en iyi demi? birde düz v3 de mıkrofon cıkmıyo sanırım hypersense ve pro da cıkıyo glbTrendyol gibi platformlarda satıcılar bazen bazı şeyleri yanlış giriyor.
ürün açıklamasına bak: açıklamada "kablosuz (Wireless)" yazıyorsa, bu Pro modelidir.
Bir de yorumlara bakabilirsin.
- Razer Kraken V3 (standart model) → hypersense yok, sadece temel 7.1 ses sunuyor.
- Razer Kraken V3 hypersense → titreşimli hypersense teknolojisi var.
- Razer Kraken V3 Pro → kablosuz + hypersense var (en üst model).
Satıcıya mesaj da atabilirsin.
Bence bu fiyata daha iyisini bulursun orası ayrı.
Hepsinde çıkıyor. Alınmayacak bir model sırf marka için alınacaksa alın. O sizin sorununuz, pişman olacaksınız.sıralama bu skeıldemı kalıte olarak? v3 olan en kotusu duz olan yanı hypersense pro en ıyısı hypersense de 2. en iyi demi? birde düz v3 de mıkrofon cıkmıyo sanırım hypersense ve pro da cıkıyo glb
tamam ama farkındaysanız konunun yogunlugu bılgı almak yanı urun hakkında bılgı almak evet pısman olursam ben olacagım ve bu kulaklıgı alacagım yada logitechi benım demek ıstedıgım o lınktekı urunu alınca elıme pro modelımı gelıcek benım sordugum soru bu gordugunuz uzere. satıcıya yazıyorum gecıstırıyolarHepsinde çıkıyor. Alınmayacak bir model sırf marka için alınacaksa alın. O sizin sorununuz, pişman olacaksınız.