7.1 berbat demissin ama ytde 7.1 testi yaptığında seslerin geldiği yerler rahat anlaşılıyor muydu?Adamların nereden geldiğini net olarak anlayabiliyorsun şunu oku istersen kafan almadığı bir şey olursa sorarsın tekrar.
İnceleme: Fifine H9 oyuncu kulaklığı inceleme
Herkese merhaba, uzun zamandır kullandığım ayrıca şu sıralar forumda da sıkça önerilen Fifine H9 oyuncuğu kulaklığı incelemesi yapacağım elimden geldiğince normalde inceleme yapmak aklımda yoktu fakat aynı fiyat bandındaki en iyi kulaklık olması gerek sık sık indirim alması gerek ses kalitesi...www.technopat.net 
7.1 berbat demissin ama YT'de 7.1 testi yaptığında seslerin geldiği yerler rahat anlaşılıyor muydu?
Bir de müzik icin nasıl dersin. Yani en azından bu kulaklık olmazsa Gamepower alacağım 1500 1900 arasına ona göre yorumlarsan sevinirim.
Bir de acaba 3.1 girişiyle hiç denedin mi hiç ve kulakları orta veya orta üstü büyük olan insanların kulakları ağrır mı sence ? onun dışında beymene sordum garanti var mı diye varsa alırım tahminen herkes bunu önermiş1900'e Gamepower alacağına şu an indirimde H9 400-500 daha koy H9 al inan pişman edecek bir kulaklık değil oyunda müzikde de filmde de gayet iyi 7.1 birçok kulaklıkta berbat çalışan bir özellik zaten h9'un saf performansı çok çok daha iyi 7.1'den FPS oyunlarında hiç kullanma gereği duymadım aramadım bile.
Hocam benide bilgilendirir misiniz? Bende bilgi alamadım. Beymen'de garanti yoksa elitmuzik'te 3000tl.Bir de acaba 3.1 girişiyle hiç denedin mi hiç ve kulakları orta veya orta üstü büyük olan insanların kulakları ağrır mı sence ? onun dışında beymene sordum garanti var mı diye varsa alırım tahminen herkes bunu önermiş
Tabi alirsam vardir yazarim burayaHocam benide bilgilendirir misiniz? Bende bilgi alamadım. Beymen'de garanti yoksa elitmuzik'te 3000tl.
Garanti 2 yılmış ben aldim insallah iyi cikarHocam benide bilgilendirir misiniz? Bende bilgi alamadım. Beymen'de garanti yoksa elitmuzik'te 3000tl.
Garanti varsa bende 2 gün içinde sipariş edeceğim o zaman.Tabi alirsam vardir yazarim buraya
Garanti 2 yılmış ben aldim insallah iyi cikar
Erken gelirse soylerim iyi mi kotu mu ona gore alirsin istersenGaranti varsa bende 2 gün içinde sipariş edeceğim o zaman.
Çok iyi olur hocam.Erken gelirse soylerim iyi mi kotu mu ona gore alirsin istersen
kral kulaklık geldi. Kafamı sıkıyor gibi hissettiriyor şuan 1 aydır falan kulaküstü kullanmıyorum ama gamepower kizaru sıkmıyordu yani. dar geldi kulaklık. mic fena değil. sarkılar fena değil. 7.1 açınca anlaşılıyor sesler diğer türlü çok iyi gibi gelmedi. 1 gün deniycem belki bugün böyle hissediyorumdur. yarında beğenmezsem ben iade ederim tahminen o kadar tatmin etmedi beni...Çok iyi olur hocam.
kulaklığı ilk aldığında seninde kafanı sıkıyor muydu belki ürün sıfır diye böyledir değilse ama rahatsız eder iade etmem lazım. ona göre cevaplarsan sevinirim1900'e Gamepower alacağına şu an indirimde H9 400-500 daha koy H9 al inan pişman edecek bir kulaklık değil oyunda müzikde de filmde de gayet iyi 7.1 birçok kulaklıkta berbat çalışan bir özellik zaten h9'un saf performansı çok çok daha iyi 7.1'den FPS oyunlarında hiç kullanma gereği duymadım aramadım bile.
kral kulaklık geldi. Kafamı sıkıyor gibi hissettiriyor şuan 1 aydır falan kulaküstü kullanmıyorum ama gamepower kizaru sıkmıyordu yani. dar geldi kulaklık. mic fena değil. sarkılar fena değil. 7.1 açınca anlaşılıyor sesler diğer türlü çok iyi gibi gelmedi. 1 gün deniycem belki bugün böyle hissediyorumdur. yarında beğenmezsem ben iade ederim tahminen o kadar tatmin etmedi beni...
kulaklığı ilk aldığında seninde kafanı sıkıyor muydu belki ürün sıfır diye böyledir değilse ama rahatsız eder iade etmem lazım. ona göre cevaplarsan sevinirim
Kral kulaklık geldi. Kafamı sıkıyor gibi hissettiriyor şu an 1 aydır falan kulak üstü kullanmıyorum ama Gamepower kizaru sıkmıyordu yani. Dar geldi kulaklık. Mic fena değil. Sarkılar fena değil. 7.1 açınca anlaşılıyor sesler diğer türlü çok iyi gibi gelmedi. 1 gün deneyeceğim belki bugün böyle hissediyorumdur. Yarında beğenmezsem ben iade ederim tahminen o kadar tatmin etmedi beni...
Kulaklığı ilk aldığında seninde kafanı sıkıyor muydu belki ürün sıfır diye böyledir değilse ama rahatsız eder iade etmem lazım. Ona göre cevaplarsan sevinirim.