Razer Kraken V3 alınır mı?

7.1 berbat demissin ama ytde 7.1 testi yaptığında seslerin geldiği yerler rahat anlaşılıyor muydu?
bir de müzik icin nasıl dersin. yani en azından bu kulaklık olmazsa gamepower alıcam 1500 1900 arasına ona göre yorumlarsan sevinirim

1900'e Gamepower alacağına şu an indirimde H9 400-500 daha koy H9 al inan pişman edecek bir kulaklık değil oyunda müzikde de filmde de gayet iyi 7.1 birçok kulaklıkta berbat çalışan bir özellik zaten h9'un saf performansı çok çok daha iyi 7.1'den FPS oyunlarında hiç kullanma gereği duymadım aramadım bile.

Bir de acaba 3.1 girişiyle hiç denedin mi hiç ve kulakları orta veya orta üstü büyük olan insanların kulakları ağrır mı sence ? onun dışında beymene sordum garanti var mı diye varsa alırım tahminen herkes bunu önermiş

Hocam benide bilgilendirir misiniz? Bende bilgi alamadım. Beymen'de garanti yoksa elitmuzik'te 3000tl.

Son düzenleme:
Çok iyi olur hocam.
kral kulaklık geldi. Kafamı sıkıyor gibi hissettiriyor şuan 1 aydır falan kulaküstü kullanmıyorum ama gamepower kizaru sıkmıyordu yani. dar geldi kulaklık. mic fena değil. sarkılar fena değil. 7.1 açınca anlaşılıyor sesler diğer türlü çok iyi gibi gelmedi. 1 gün deniycem belki bugün böyle hissediyorumdur. yarında beğenmezsem ben iade ederim tahminen o kadar tatmin etmedi beni...

kulaklığı ilk aldığında seninde kafanı sıkıyor muydu belki ürün sıfır diye böyledir değilse ama rahatsız eder iade etmem lazım. ona göre cevaplarsan sevinirim

@lavyy123

birde terletiyor dostum suan zaten yaz normaldir diyebiliriz ama kış için bir şey söyleyemem

Bende öyle hissettim başta da sonra alışınca bayağı iyi geldi alışırsın bence hafif kulaklık zaten konforu on numara benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…