Rallys Picopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri 5060 mobil, ryzen 9 8945hx, 32ram, 1tb ssd, cyclone 2 gamepad, razer deathadder essential mouse Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #21 Mantar09 dedi: Bende öyle hissettim başta da sonra alışınca bayağı iyi geldi alışırsın bence hafif kulaklık zaten konforu on numara benim için. Genişletmek için tıkla... yani kulaklara baskı yokta kafaya var bugün kafam bi değişik zaten sıcaktan yarın tekrar dener bakarım
Mantar09 dedi: Bende öyle hissettim başta da sonra alışınca bayağı iyi geldi alışırsın bence hafif kulaklık zaten konforu on numara benim için. Genişletmek için tıkla... yani kulaklara baskı yokta kafaya var bugün kafam bi değişik zaten sıcaktan yarın tekrar dener bakarım
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 818 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #22 Rallys dedi: yani kulaklara baskı yokta kafaya var bugün kafam bi değişik zaten sıcaktan yarın tekrar dener bakarım Genişletmek için tıkla... Ben yarım akşam sipariş edeceğim kulaklığı.
Rallys dedi: yani kulaklara baskı yokta kafaya var bugün kafam bi değişik zaten sıcaktan yarın tekrar dener bakarım Genişletmek için tıkla... Ben yarım akşam sipariş edeceğim kulaklığı.
Rallys Picopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri 5060 mobil, ryzen 9 8945hx, 32ram, 1tb ssd, cyclone 2 gamepad, razer deathadder essential mouse Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #23 lavyy123 dedi: Ben yarım akşam sipariş edeceğim kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Kral ben biraz daha kullandim basimi acitti ve agri yaptirdi ondan iade ediyorum Rallys dedi: Kral ben biraz daha kullandim basimi acitti ve agri yaptirdi ondan iade ediyorum Genişletmek için tıkla... Umarim kabul ederler Mantar09 dedi: Bende öyle hissettim başta da sonra alışınca bayağı iyi geldi alışırsın bence hafif kulaklık zaten konforu on numara benim için. Genişletmek için tıkla... kral iadenin kabul olup olmadığı belli değil yeni yolladımda bana kulaklık önerir misin başka Son düzenleme: 25 Temmuz 2025
lavyy123 dedi: Ben yarım akşam sipariş edeceğim kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Kral ben biraz daha kullandim basimi acitti ve agri yaptirdi ondan iade ediyorum Rallys dedi: Kral ben biraz daha kullandim basimi acitti ve agri yaptirdi ondan iade ediyorum Genişletmek için tıkla... Umarim kabul ederler Mantar09 dedi: Bende öyle hissettim başta da sonra alışınca bayağı iyi geldi alışırsın bence hafif kulaklık zaten konforu on numara benim için. Genişletmek için tıkla... kral iadenin kabul olup olmadığı belli değil yeni yolladımda bana kulaklık önerir misin başka