7 747302 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 73 12 Ocak 2025 #1 İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah.
İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 İnşallah maşallah kapsamında tabiki patlatabilirsin. Mantıklı hareket etmek en iyisi. Bağırmak istiyorsan camı aç, ormana çık.
İnşallah maşallah kapsamında tabiki patlatabilirsin. Mantıklı hareket etmek en iyisi. Bağırmak istiyorsan camı aç, ormana çık.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.615 Çözümler 35 12 Ocak 2025 #3 747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... 2 kere inşallah demişsin. 1 kere daha dersen bir şey olmaz. 3 kere de kendini garantiye al. Dinamik mikrofonlar bu şekilde patlamaz ama zarar görebilir. En iyisi mikrofona bağırma. Arkadaşın önerisini ciddiye al ormana çık.
747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... 2 kere inşallah demişsin. 1 kere daha dersen bir şey olmaz. 3 kere de kendini garantiye al. Dinamik mikrofonlar bu şekilde patlamaz ama zarar görebilir. En iyisi mikrofona bağırma. Arkadaşın önerisini ciddiye al ormana çık.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çok bağırma üzülür. Arada gönlünü almak için güzel şeyler de söyle.
747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çok bağırma üzülür. Arada gönlünü almak için güzel şeyler de söyle.
Azer322 Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Dağa çık bağır
747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Dağa çık bağır
unal43 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Maç başında mute attığımız sizlersiniz demek.
747302 dedi: İnşallah olmaz ya çok korkuyorum. Valorant oynarken eğlencesine bağırıyorum böyle sıkıntı olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Maç başında mute attığımız sizlersiniz demek.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Ocak 2025 #7 arandur dedi: Bağırmak istiyorsan camı aç, ormana çık. Genişletmek için tıkla... Ciddi söylüyorsanız özellikle gece saatlerinde camı açıp bağırmasın hocam.
arandur dedi: Bağırmak istiyorsan camı aç, ormana çık. Genişletmek için tıkla... Ciddi söylüyorsanız özellikle gece saatlerinde camı açıp bağırmasın hocam.
7 747302 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 73 12 Ocak 2025 #8 Shinya Kogami dedi: 2 kere inşallah demişsin. 1 kere daha dersen bir şey olmaz. 3 kere de kendini garantiye al. Dinamik mikrofonlar bu şekilde patlamaz ama zarar görebilir. En iyisi mikrofona bağırma. Arkadaşın önerisini ciddiye al ormana çık. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ama değil mi?
Shinya Kogami dedi: 2 kere inşallah demişsin. 1 kere daha dersen bir şey olmaz. 3 kere de kendini garantiye al. Dinamik mikrofonlar bu şekilde patlamaz ama zarar görebilir. En iyisi mikrofona bağırma. Arkadaşın önerisini ciddiye al ormana çık. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ama değil mi?