kante123 Centipat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Kullanan var mı acaba yorumlarını merak ettim. Ayrıca başka kulaklık öneriniz varsa yazabilir misiniz? (bütçe 2000TL'ye kadar)
Kullanan var mı acaba yorumlarını merak ettim. Ayrıca başka kulaklık öneriniz varsa yazabilir misiniz? (bütçe 2000TL'ye kadar)
KebablıKavurma1 Picopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 945 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 kante123 dedi: Kullanan var mı acaba yorumlarını merak ettim. Ayrıca başka kulaklık öneriniz varsa yazabilir misiniz? (bütçe 2000TL'ye kadar) Genişletmek için tıkla... bu bütçeye daha iyisi varmıdır bilmiyorum. ;Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
kante123 dedi: Kullanan var mı acaba yorumlarını merak ettim. Ayrıca başka kulaklık öneriniz varsa yazabilir misiniz? (bütçe 2000TL'ye kadar) Genişletmek için tıkla... bu bütçeye daha iyisi varmıdır bilmiyorum. ;Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe