Dverere Decapat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Merhaba. 3 gün önce aldığım Razer Kraken V3 kulaklığımın mikrofonunu hiçbir şekilde çalıştıramadım. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2023
Merhaba. 3 gün önce aldığım Razer Kraken V3 kulaklığımın mikrofonunu hiçbir şekilde çalıştıramadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Delibektesh Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Bende de aynı sorun var, çözüm bulabildin mi?
sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2025 #3 Kulaklığı takıp bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Bende Blackshark V2 X var aynı sorunu yaşadım öyle düzeldi. Birde Windows veya realtek ayarlarına bakın.
Kulaklığı takıp bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Bende Blackshark V2 X var aynı sorunu yaşadım öyle düzeldi. Birde Windows veya realtek ayarlarına bakın.
Delibektesh Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 Denedim ama hala düzelmedi. Windows ve realtek ayarlarından ne yapmam lazım?
sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2025 #5 Delibektesh dedi: Denedim ama hala düzelmedi. Windows ve Realtek ayarlarından ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Realtek sürücüleri güncel mi? Windows ayarlarlarında ses çıkışı cihazlarında mikrofonu bulup seçmen gerek.
Delibektesh dedi: Denedim ama hala düzelmedi. Windows ve Realtek ayarlarından ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Realtek sürücüleri güncel mi? Windows ayarlarlarında ses çıkışı cihazlarında mikrofonu bulup seçmen gerek.
Delibektesh Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 Ses çıkışı ayarlarında bu mikrofon seçili zaten. Realtek sürücülerine nasıl bakıyoruz bilmiyorum daha detaylı anlatır mısın
Ses çıkışı ayarlarında bu mikrofon seçili zaten. Realtek sürücülerine nasıl bakıyoruz bilmiyorum daha detaylı anlatır mısın