Necmi22 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Merhaba, birkac gun once Razer'in Kraken V3 Pro adlı modelini aldım. Bugün geldi fakat ses ayarı olarak hangisinin iyi olacagını bilmedigim icin kullanan varsa oyunlarda ses kasmak icin softwareden hangi ayarları açmalıymışısz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Merhaba, birkac gun once Razer'in Kraken V3 Pro adlı modelini aldım. Bugün geldi fakat ses ayarı olarak hangisinin iyi olacagını bilmedigim icin kullanan varsa oyunlarda ses kasmak icin softwareden hangi ayarları açmalıymışısz?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Bende de aynı kulaklıktan var, lakin Synapse kulaklığı görmüyor.
A7xFold Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 AliKemal KUDU dedi: Bende de aynı kulaklıktan var, lakin Synapse kulaklığı görmüyor. Genişletmek için tıkla... Görüyor hocam normalde. Kulaklık alıcısını çıkarıp takın. Maalesef her görmediğinde bunu yapmak gerekiyor.
AliKemal KUDU dedi: Bende de aynı kulaklıktan var, lakin Synapse kulaklığı görmüyor. Genişletmek için tıkla... Görüyor hocam normalde. Kulaklık alıcısını çıkarıp takın. Maalesef her görmediğinde bunu yapmak gerekiyor.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 A7xFold dedi: Görüyor hocam normalde. Kulaklık alıcısını çıkarıp takın. Maalesef her görmediğinde bunu yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp takmama rağmen görmedi. Sorunu bilgisayara format atarak çözdüm.
A7xFold dedi: Görüyor hocam normalde. Kulaklık alıcısını çıkarıp takın. Maalesef her görmediğinde bunu yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp takmama rağmen görmedi. Sorunu bilgisayara format atarak çözdüm.