P proflie Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Sol kulak tarafından coil whine benzeri bir ses geliyor. Kulaklık tekerleği ve Windows ayarlardan tüm sesleri kapasamda gelmeye devam ediyor. İtopya'dan aldım şimdi bir dünya iade sorunlarıyla uğraşacağım galiba. Son düzenleme: 25 Aralık 2024
Sol kulak tarafından coil whine benzeri bir ses geliyor. Kulaklık tekerleği ve Windows ayarlardan tüm sesleri kapasamda gelmeye devam ediyor. İtopya'dan aldım şimdi bir dünya iade sorunlarıyla uğraşacağım galiba.
red1x Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 204 Çözümler 2 30 Aralık 2024 #2 Hocam kulaklığın driver son sürüm mü?
P proflie Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 red1x dedi: Hocam kulaklığın driver son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Evet ve İtopya'ta iadeyi gönderdim kabul edilmesini bekliyorum bu sırada başka bir siteden tekrar satın aldım sorun yok şu an.
red1x dedi: Hocam kulaklığın driver son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Evet ve İtopya'ta iadeyi gönderdim kabul edilmesini bekliyorum bu sırada başka bir siteden tekrar satın aldım sorun yok şu an.