konichiwq Decapat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Merhaba efenim ben İtopya'da tam olarak 807 TL'ye Razer kulaklığı buldum ve herkes ses kasmak ve konuşmak için gayet iyi diyorlar. Sizce alınır mı? Valorant'ta iyi ses kasabilir miyim mikrofonu iyi mi 807 TL'ye değer mi?
Merhaba efenim ben İtopya'da tam olarak 807 TL'ye Razer kulaklığı buldum ve herkes ses kasmak ve konuşmak için gayet iyi diyorlar. Sizce alınır mı? Valorant'ta iyi ses kasabilir miyim mikrofonu iyi mi 807 TL'ye değer mi?
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 21 Mart 2023 #2 İyi ses kasmak istiyorsan bunu öneririm. Bahsettiğin kulaklıkla da ses kasarsın ama bahsettiğim modelle arada anlaşılır bir fark olacaktır.
İyi ses kasmak istiyorsan bunu öneririm. Bahsettiğin kulaklıkla da ses kasarsın ama bahsettiğim modelle arada anlaşılır bir fark olacaktır.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.729 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #3 V3 X modeli oldukça kötü. Bütçeniz nedir?
konichiwq Decapat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #4 BerkayZ87 dedi: V3 X modeli oldukça kötü. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 800 TL. EfoWars dedi: İyi ses kasmak istiyorsan bunu öneririm. Bahsettiğin kulaklıkla da ses kasarsın ama bahsettiğim modelle arada anlaşılır bir fark olacaktır. Genişletmek için tıkla... Maalesef onu alacağımı sanmıyorum bükçemi o kadar genişletemem. Son düzenleme: 21 Mart 2023
BerkayZ87 dedi: V3 X modeli oldukça kötü. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 800 TL. EfoWars dedi: İyi ses kasmak istiyorsan bunu öneririm. Bahsettiğin kulaklıkla da ses kasarsın ama bahsettiğim modelle arada anlaşılır bir fark olacaktır. Genişletmek için tıkla... Maalesef onu alacağımı sanmıyorum bükçemi o kadar genişletemem.