Hocam aldığı ürünü kötülemeyen çok var maalesef. Kraken serisinin düzgün ilk kulaklığı bu sene çıkan Kraken V3 modeli oldu. Öncesi berbat.Hepsiburada yorumlarına baktığımda bu kulaklığın içinden çıkan serial ile uygulamasını indiriyorsunuz. Sesi pek tatmin etmese de 500 TL bandında USB kulaklıklardan iyi o şekilde ama Razer'ın THX uygulamasında %50 indirim yapılıyormuş bu uygulama ile. O zaman ses kasma ve ses kalitesi çok değişiyormuş.
Kullandığım Blackshark V2 Pro'da da THX çok fark ediyor ses kasmada. O program ile tam bir fiyat performans canavarı oluyor anladığım kadarıyla.
Hepsiburada'da bir müşteri yorumu:
Garanti bilgilerini etkinleştirdikten sonra size gönderilen kod ile 7.1 Surround Sound uygulamasını etkinleştiriyorsunuz, THX Spatial Audio uygulamasını değil. İkisi arasındaki farkı fotoğraflardan görebilirsiniz. THX Spatial Audio uygulamasını yükledikten sonra size %50 indirim kodu veriliyor ve tabi ki satın alamayacaksınız. Çünkü Razer'in internet sitesinde Irak ve Lübnan'a yer verilirken Türkiye'yi listelemeye gerek duyulmamış. Twitter'de 2 saat müşteri hizmetlerinin cevap vermesini bekledim. Her soru için 10-15 dakika bekledim ve sonuç alamadan görüşmeyi bitirdik. E-mail gönderdim ve onlardan da olumlu bir cevap alamadım. Türkiye'ye hizmet veremedikleri için çok üzgünlermiş.
Bunun çözümü varsa kulaklık kaçmaz diğer türlü bir şey diyemem.
Başka bir müşterinin yorumu:
Ses kalitesi THX'siz pek iyi degil ancak THX'in denemesini yükledim ve aradaki fark muazzam.
THX ile cok kaliteli ses alıyorsunuz. Mikrofon kalitesi fena degil
Logitech G332'den çok daha rahat.
Bu THX aktivasyon olayını araştırmak lazım. Çözümü varsa kaçmaz bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.