xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar önxelikle merhaba, yeni bir kulaklığa ihtiyacım var ve Razer Kraken V3 X ile Razer balckshark V2 X arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar önxelikle merhaba, yeni bir kulaklığa ihtiyacım var ve Razer Kraken V3 X ile Razer balckshark V2 X arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.142 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 2 Şubat 2023 #2 Blackshark v2 x modeli ses kartlı gelmiyor, kraken v3x modelinde ses kartlı olduğu yazıyor, fakat ses performansını kullanmadığım için bilmiyorum.
Blackshark v2 x modeli ses kartlı gelmiyor, kraken v3x modelinde ses kartlı olduğu yazıyor, fakat ses performansını kullanmadığım için bilmiyorum.
xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 CS Relboron dedi: BlackShark V2 X modeli ses kartlı gelmiyor, Kraken v3X modelinde ses kartlı olduğu yazıyor, fakat ses performansını kullanmadığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kartı tam olarak ne işe yarıyor?
CS Relboron dedi: BlackShark V2 X modeli ses kartlı gelmiyor, Kraken v3X modelinde ses kartlı olduğu yazıyor, fakat ses performansını kullanmadığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kartı tam olarak ne işe yarıyor?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.142 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 2 Şubat 2023 #4 xtrhal dedi: Ses kartı tam olarak ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Ses performansını daha iyi veriyor.
xtrhal dedi: Ses kartı tam olarak ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Ses performansını daha iyi veriyor.
xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 CS Relboron dedi: Ses performansını daha iyi veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, o zaman Kraken alacağım. Teşekkür ederim.
CS Relboron dedi: Ses performansını daha iyi veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, o zaman Kraken alacağım. Teşekkür ederim.