Razer Kraken V4 vs Razer BlackShark V2 Pro vs HyperSpeed

Bütçe
6-7 bin TL

quartexh

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sizce hangisi alınmalı? Şu an sahip olguğum Razer Kraken V3 hypersens, hypersens teknolojisini pek kullanmıyorum o yüzden gerek yok.

Dosya Ekleri

• kulaklık.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 99
  • kulaklık2.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 84
Kraken V4 için çok olumlu yorumlar yok. Fiyat da çok yüksek. Kullanıcı sayısı Türkiye'de az. Bir tane Facebook'ta vardı 4500'e satıyordu. Az kullanılmış

BlackShark V2 Pro iyi. Hypersense ise mikrofonu sökülemiyor. Ve kulaklık pedi deri sadece kulağına temas eden yer kumaş. V2Xdeki gibi. V2 Pro da ise full kumaş. Ben çok ısınan bir yapıda olduğum için kumaş tercih ederim. Ayrıca mikrofonun gerekmediği zamanlarda çıkarılması bence çok iyi.

Performans olarak da V2 Pro iyi. Tercihim V2 Pro olurdu.

Sizce hangisi alınmalı? Şu an sahip olguğum Razer Kraken V3 hypersens, hypersens teknolojisini pek kullanmıyorum o yüzden gerek yok.
Kraken V4 hakkında net bir bilgim yok kullanmadim fakat gündeme ses getirmeyen kulaklıklardan oldu, Blackshark V2 pro 2023 ise cloud 3 wireless varken alınmaz, 2020 modeli ile ses kalitesi neredeyse aynı sarj süresi mik geliştirilmis ve Bluetooth eklenmis o kadar, hatta malzeme kalitesinden düşürülmüş ucuz plastik menteşesi kopuyor forumda ve redditte milyonlarca şikayet var.

HyperX bana göre değil araştırdım ve beğenmedim.

Şöyle yapabilirsin Kraken v4'ü Amazon'dan satın alırsın denersin bakarsın beğenmezsen iade edersin. Amazon satıcı iade şansın var. Olmazsa sonra V2 Pro alabilirsin.

mediamarka gidip alsam beğenmedim diye iade edemem mi veya internetten alsam

Mediamarka gidip alsam beğenmedim diye iade edemem mi veya internetten alsam

Amazon'dan başka yer iade kabul etmez hijyenik ürün vs der. Zaten mağazadan aldığınız üründe öyle memnun kalmama durumu iades yok. O sebeple ancak Amazon'dan olursa olur.

HyperX bana göre değil araştırdım ve beğenmedim.
V2 pro çok daha kötü, G pro x 2 ile Blackshark V2 pro 2023 kullanmıştım, arasındaki ses ve malzeme kalitesi farkı devasaydı , Gpx2 çok daha kaliteli ve temiz sese sahipti, daha preminyum hissiyat ve malzeme kalitesi daha iyidi Razer ise ucuz plastik kirilmaya baya yatkin
Blackshark v2 proyu iade ettim statik sesten dolayi , G pro x 2'yi satin almadım denedim sadece oda bir tık uçuk fiyat ve yazılımı kalitesizdi ekolayzer için ikisinide Equilazer Apodan eşit şartlar altinda kullansamda mik ayari yapamamam üzücü.

Kraken V4 nasıl zerre fikrim yok.

Muhtemelen 7k bandinda Blackshark V2 pro 2023'ten daha iyi olan tonlarca IEM ve audiophile kulaklık vardir.

İngilizcen iyi ise V2 pro hakkinda super bir tarafsız inceleme var izlemeni öneririm linkini atiyim mi?

BlackShark V2 Pro kullandım menteşe kırıldı ve dağıldı kronik sıkıntıları olabiliyor belki sizde olmaz bilemem ama bilginiz olsun onun haricinde ben memnundum bayağı.

Bugün mağazaya denemeye gittim BlackShark V2 Pro yükseklik ayarlama yerleri aşırı kötü dandik berbat ötesi V4 ise kafa bandı sert uzun kullanımda ne olur bilmiyorum ve nedense iç tarafı kulaklarıma değiyordu muhtemelen pedlerin kalınlığından Superlight 2 almaya gitmiştim G PRO X 2yide gördüm pedleri bence berbat hem deri terletir hem bence ince ben uzun zaman oyun oynuyorum ayrıyeten gözlükte kullanıyorum takmadım ama dokunduğumda kalitesiz hissettim. IEM konusuna gelecek olursak ben zaten kablosuz kulaklık arayışındayım yoksa truthear X crinacle Zero: Red alırdım en iyi IEM diyor arkadaşım yoksa Kraken V3 gayet güzel incelememin sonunda Razer Kraken V4 alabilirim ama başka kulaklıklarada bakacağım ve G PRO X 2ye daha iyi incelerim ama BlackShark V2 Pro'yu asla almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…