Razer Kraken V4 vs Razer Kraken V3 Pro

XPCX

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu iki kulaklıktan Razer Kraken V4 Razer Kraken V3 Pro birini alacağım. Hangisi daha iyidir? Ses kalitesi ve bass kalitesi olarak şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar. Bu iki kulaklıktan Razer Kraken V4 Razer Kraken V3 Pro birini alacağım. Hangisi daha iyidir? Ses kalitesi ve bass kalitesi olarak şimdiden teşekkür ederim

V3 Pro da hypersense var yani küçük titreşim motorları var bass kalitesi çok iyi fakat BF1 ve bazı hikayeli oyunlar dışında oyunlarda sesi çok bozuyor V4 ise son çıkan kulaklık ama V3 Pro'nun ses kalitesi daha iyi yerinde olsam V3 Pro alırdım yine de sen bilirsin.

Peki hocam sizce Razer Kraken V3 Pro mu alıyim yoksa ASUS ROG Delta 2 mi?

Peki hocam sizce Razer Kraken V3 Pro mu alıyim yoksa ASUS ROG Delta 2 mi?

Yerinizde olsam satış öncesi ve sonrası hizmet ve ses kalitesi bakımından Razer'i tercih ederdim tabii kulaklığın biraz ağır olması sizin için bir sorun değilse. Zaten bir süre sonra alışırsınız ama yine de siz bilirsiniz.

Yani satış sonrası hizmeti düşünmezsek eğer ses ve bass konusunda hangisi daha iyidir ?

Yani satış sonrası hizmeti düşünmezsek eğer ses ve bass konusunda hangisi daha iyidir?

Razer derim bende V3 Pro ile aynı sese ve bass a sahip olan Razer Kraken V3 hypersense kullanıyorum müziklerde ses kalitesi yüksekliği titreşim motorlarının hissiyatı vs. gayet güzel malzeme kaliteside iyi fakat düşürmemeye çalışın ağır olduğu için kemerlerden kırılıyor fakat farklı bir sebepten ötürü incelemye gönderirseniz birebir değişim yapıyorlar sorun etmiyorlar ayrıca alırssanız ses tekerleğini de biraz yavaş çevirmeni öneririm biraz hassas bir şey çabuk bozuluyor.

Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…