Tiyana Decapat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 6 22 Nisan 2023 #1 Kulaklık almayı düşünüyorum fakat hangisi daha iyi karar veremedim arasında çok fark var mı? Razer Kraken mi HyperX Cloud Core mu daha iyi?
Kulaklık almayı düşünüyorum fakat hangisi daha iyi karar veremedim arasında çok fark var mı? Razer Kraken mi HyperX Cloud Core mu daha iyi?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.626 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 22 Nisan 2023 #2 Cloud Core çok daha iyi.
Tiyana Decapat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 6 22 Nisan 2023 #3 Merdt dedi: Cloud Core çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Şimdi Amazon'dan bakıyorum da ölçü kısmında DTS yazıyor DTS ne anlama geliyor 7.1 ile farklı mı?
Merdt dedi: Cloud Core çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Şimdi Amazon'dan bakıyorum da ölçü kısmında DTS yazıyor DTS ne anlama geliyor 7.1 ile farklı mı?
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 959 22 Nisan 2023 #4 Tiyana dedi: Kulaklık almayı düşünüyorum fakat hangisi daha iyi karar veremedim arasında çok fark var mı? Razer Kraken mi HyperX Cloud Core mu daha iyi? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar ne blackshark v2 bakabilirsiniz
Tiyana dedi: Kulaklık almayı düşünüyorum fakat hangisi daha iyi karar veremedim arasında çok fark var mı? Razer Kraken mi HyperX Cloud Core mu daha iyi? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar ne blackshark v2 bakabilirsiniz
Tiyana Decapat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 6 22 Nisan 2023 #5 Emre Çetin 70 dedi: Fiyatlar ne BlackShark V2 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cloud Core Amazon'da 1170 TL Razer Kraken vatan da 800 sanırım.
Emre Çetin 70 dedi: Fiyatlar ne BlackShark V2 bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cloud Core Amazon'da 1170 TL Razer Kraken vatan da 800 sanırım.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.626 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 22 Nisan 2023 #6 Tiyana dedi: Şimdi Amazon'dan bakıyorum da ölçü kısmında DTS yazıyor DTS ne anlama geliyor 7.1 ile farklı mı? Genişletmek için tıkla... DTS bir sanal çevresel ses teknolojisi. 7.1 gibi. Dolby gibi.
Tiyana dedi: Şimdi Amazon'dan bakıyorum da ölçü kısmında DTS yazıyor DTS ne anlama geliyor 7.1 ile farklı mı? Genişletmek için tıkla... DTS bir sanal çevresel ses teknolojisi. 7.1 gibi. Dolby gibi.
Tiyana Decapat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 6 22 Nisan 2023 #7 Merdt dedi: DTS bir sanal çevresel ses teknolojisi. 7.1 gibi. Dolby gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için.
Merdt dedi: DTS bir sanal çevresel ses teknolojisi. 7.1 gibi. Dolby gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için.