Razer Kraken vs SteelSeries Arctis 1

Bütçe
650

kuipen

Decapat
Merhaba, dizüstü bilgisayarımda kullanmak amaçlı 3.5 mm jack girişli bir kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklık arasından hangisini neden önerirsiniz?

Bahsettiğim modeller için bağlantılar:
STEELSERIES Arctis 1 - 659 ₺
Razer Kraken - 649 ₺

SteelSeries Arctis 1'in MediaMarkt'ta satılıyor olmasından dolayı daha yakınım. Bu fiyat bandında veya mümkünse daha uygun fiyatlara başka hangi kulaklık modellerini önerirsiniz?

Trendyol'da (Razer Kraken) Razer'in kendi mağazası, tabi ki MediaMarkt'da daha kolaylıkla müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsunuz ama Razer Kraken'i de alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Trendyol'da (Razer Kraken) Razer'in kendi mağazası, tabi ki MediaMarkt'da daha kolaylıkla müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsunuz ama Razer Kraken'i de alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Cevap için teşekkürler ben Razer Kraken modeli için Razer'ın kendisinin satıcı olduğu bir bağlantı bulamadım MediaMarkt gibi mağazalarda ise Razer Kraken modeli daha pahalı acaba bahsettiğiniz bağlantıyı paylaşabilir misiniz?

Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler ben Razer Kraken modeli için Razer'ın kendisinin satıcı olduğu bir bağlantı bulamadım MediaMarkt gibi mağazalarda ise Razer Kraken modeli daha pahalı acaba bahsettiğiniz bağlantıyı paylaşabilir misiniz?

Yardımcı olabilecek var mı?
Sizin kendi paylaşmış olduğunuz Trendyol bağlantısı zaten Razer'in kendi satıcı olduğu bağlantı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı