İlkerlevent Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 BİM Online'da Razer Kraken X 379 TL. Dosya Ekleri 306A356B-18A8-4ABA-B1F3-747D95A5CAEC.png 444,2 KB · Görüntüleme: 605
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 16 Nisan 2022 #2 İlkerlevent dedi: BİM Online'da Razer Kraken X 379 TL. Genişletmek için tıkla... Plastiği kötüydü kırılıyordu diye hatırlıyorum.
İlkerlevent dedi: BİM Online'da Razer Kraken X 379 TL. Genişletmek için tıkla... Plastiği kötüydü kırılıyordu diye hatırlıyorum.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Kulaklık kötü deniyordu en son.
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 16 Nisan 2022 #4 chaoo dedi: Plastiği kötüydü kırılıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... CBum dedi: Kulaklık kötü deniyordu en son. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Çok memnunum. Ayrıca, kırılacak bir plastik değil. Malzeme kalitesi gayet yüksek. Tek eksisi nem yüksek olduğu için padleri soyuldu. Yüksek neme deri dayanmıyor. Bu fiyata rakipsiz.
chaoo dedi: Plastiği kötüydü kırılıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... CBum dedi: Kulaklık kötü deniyordu en son. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Çok memnunum. Ayrıca, kırılacak bir plastik değil. Malzeme kalitesi gayet yüksek. Tek eksisi nem yüksek olduğu için padleri soyuldu. Yüksek neme deri dayanmıyor. Bu fiyata rakipsiz.
boranemre Decapat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 357 Çözümler 1 18 Nisan 2022 #5 88602 dedi: Kullanıyorum. Çok memnunum. Ayrıca, kırılacak bir plastik değil. Malzeme kalitesi gayet yüksek. Tek eksisi nem yüksek olduğu için padleri soyuldu. Yüksek neme deri dayanmıyor. Bu fiyata rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Günaydın, İstisnasız hepsinin plastiği kırılıyor ancak garanti kapsamında kronik sorun olduğu için işlem yapılıyor haberiniz olsun.
88602 dedi: Kullanıyorum. Çok memnunum. Ayrıca, kırılacak bir plastik değil. Malzeme kalitesi gayet yüksek. Tek eksisi nem yüksek olduğu için padleri soyuldu. Yüksek neme deri dayanmıyor. Bu fiyata rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Günaydın, İstisnasız hepsinin plastiği kırılıyor ancak garanti kapsamında kronik sorun olduğu için işlem yapılıyor haberiniz olsun.
Magura Megapat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 262 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #6 X multi mi yoksa X Lite mı daha iyi. Hangisi alayım.
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 18 Nisan 2022 #7 boranemre dedi: İstisnasız hepsinin plastiği kırılıyor ancak garanti kapsamında kronik sorun olduğu için işlem yapılıyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... 3 yıldır kullanıyorum ne kırılma ne de kronik sorun denebilecek bir şey yaşadım. Sapasağlam kulaklık. Magura dedi: X multi mi yoksa X Lite mı daha iyi. Hangisi alayım. Genişletmek için tıkla... Kraken X Lite'ın ses kontrolü/sessiz kontrolü yoktur (sol kulaklığın arka tarafında bulunuyor) ancak Kraken X'ten 20g daha hafiftir.
boranemre dedi: İstisnasız hepsinin plastiği kırılıyor ancak garanti kapsamında kronik sorun olduğu için işlem yapılıyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... 3 yıldır kullanıyorum ne kırılma ne de kronik sorun denebilecek bir şey yaşadım. Sapasağlam kulaklık. Magura dedi: X multi mi yoksa X Lite mı daha iyi. Hangisi alayım. Genişletmek için tıkla... Kraken X Lite'ın ses kontrolü/sessiz kontrolü yoktur (sol kulaklığın arka tarafında bulunuyor) ancak Kraken X'ten 20g daha hafiftir.