Razer Kraken X 7.1 vs Gamepower Medusa 7.1

Daha fazla  
Arkadaşlar Gamepower Medusa 7.1 kullanıyorum Razer Kraken X 7.1 daha iyi olursa ona geçiş yapacağım. Sizin yorumlarınız nedir? Razer Kraken X 7.1 250TL fiyata satışı bulunmakta.

1 yıldır 7.1 kullanıyorum memnunum başka bir şey e de geçme nedenini de bilmiyorum ama 7.1 hikaye zaten çoğu oyun 7.1 i desteklemiyor bile satış politikası resmen .
Arkadaşlar Gamepower Medusa 7.1 kullanıyorum Razer Kraken X 7.1 daha iyi olursa ona geçiş yapacağım. Sizin yorumlarınız nedir? Razer Kraken X 7.1 250TL fiyata satışı bulunmakta.
Geçeceksen de steelseries arctis 3 2019 modeline falan geç bari kumaş pedler gerçekten farkını gösteriyor .

Gamepower Medusa 7.1 dan şikayetçi değilim. Çok rahat fakat Razer madem bu fiyat bandında bir ürün çıkarıyor, rakiplerini eleyecek kadar iyi bir ürün çıkarmış mı? Gamepower Medusa %30 ses seviyesinin üstü kulak zarına ağrı yapıyor. Razer kraken x üretimi de aynı şekilde olmadıysa. Uygun fiyata daha iyi ses sistemi imkanı sunuyorsa neden onu tercih etmeyelim. Zaten bunlar 1000 tl bandındaki lider kulaklıklarla yarışamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…