Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Kulaklığımı Razer ID'ye yükledim fakat benim e-posta adresime 7.1 aktivasyon kodu gelmedi, nedeni nedir?
Kulaklığımı Razer ID'ye yükledim fakat benim e-posta adresime 7.1 aktivasyon kodu gelmedi, nedeni nedir?
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.815 Çözümler 12 Yer Midland 2 Temmuz 2024 #2 Kulaklığın pedlerini çıkartıp oraya bakın, yapıştırılı etikette kod olması gerekiyor. Eğer yoksa kutusunu inceleyin.
Kulaklığın pedlerini çıkartıp oraya bakın, yapıştırılı etikette kod olması gerekiyor. Eğer yoksa kutusunu inceleyin.
Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 Darsiere dedi: Kulaklığın pedlerini çıkartıp oraya bakın, yapıştırılı etikette kod olması gerekiyor. Eğer yoksa kutusunu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Kutuda bununla ilgili bir kağıt var ama kod yok sadece QR kod var
Darsiere dedi: Kulaklığın pedlerini çıkartıp oraya bakın, yapıştırılı etikette kod olması gerekiyor. Eğer yoksa kutusunu inceleyin. Genişletmek için tıkla... Kutuda bununla ilgili bir kağıt var ama kod yok sadece QR kod var