D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #1 Razer Synapse 3 Razer Kraken X Lite'ı görmüyor.
erenalisen Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 514 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Belki Synapse desteği yoktur ki varsa çakma olabilir aldığınız ürün ya da Aygıt Yöneticisi'nden kulaklığı kaldırıp tekrar yükleyin.
Belki Synapse desteği yoktur ki varsa çakma olabilir aldığınız ürün ya da Aygıt Yöneticisi'nden kulaklığı kaldırıp tekrar yükleyin.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 2 Temmuz 2023 #3 erenalisen dedi: Belki Synapse desteği yoktur ki varsa çakma olabilir aldığınız ürün ya da Aygıt Yöneticisi'nden kulaklığı kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt'ın çakma ürün satacağını düşünmüyorum.
erenalisen dedi: Belki Synapse desteği yoktur ki varsa çakma olabilir aldığınız ürün ya da Aygıt Yöneticisi'nden kulaklığı kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt'ın çakma ürün satacağını düşünmüyorum.
erenalisen Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 514 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 diocletian dedi: MediaMarkt'ın çakma ürün satacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Synapse desteği yoktur mesela bende Logitech kulaklık var G HUB desteği yok.
diocletian dedi: MediaMarkt'ın çakma ürün satacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Synapse desteği yoktur mesela bende Logitech kulaklık var G HUB desteği yok.