İ İbrahim Ethem Yolcul Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #11 PUN1SHER dedi: Şu an Kraken X ve HS50 Pro arasında kaldım FPS oyunları için hangisi daha iyidir sizce? Ses kasma açısından. Öneri için teşekkür ederim ama Gamepower olayına hiç girmek istemiyorum kimse önermiyor. Genişletmek için tıkla... HS50 Pro. PUN1SHER dedi: Şu an Kraken X ve HS50 Pro arasında kaldım FPS oyunları için hangisi daha iyidir sizce? Ses kasma açısından. Öneri için teşekkür ederim ama Gamepower olayına hiç girmek istemiyorum kimse önermiyor. Genişletmek için tıkla... HS50 Pro.
PUN1SHER dedi: Şu an Kraken X ve HS50 Pro arasında kaldım FPS oyunları için hangisi daha iyidir sizce? Ses kasma açısından. Öneri için teşekkür ederim ama Gamepower olayına hiç girmek istemiyorum kimse önermiyor. Genişletmek için tıkla... HS50 Pro. PUN1SHER dedi: Şu an Kraken X ve HS50 Pro arasında kaldım FPS oyunları için hangisi daha iyidir sizce? Ses kasma açısından. Öneri için teşekkür ederim ama Gamepower olayına hiç girmek istemiyorum kimse önermiyor. Genişletmek için tıkla... HS50 Pro.