VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 856 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Benim için önemli olan mikrofon ve oyunda adamların yerini rahat duyabilmem. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2022
Bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Benim için önemli olan mikrofon ve oyunda adamların yerini rahat duyabilmem.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 22 Ocak 2022 #2 Trust alacaksanız bunu öneririm, indirim varken 226TL'ye aldım 1 haftadır kullanıyorum, memnunum. Şu anda yine indirime girmiş, normalde 350TL civarı. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Trust alacaksanız bunu öneririm, indirim varken 226TL'ye aldım 1 haftadır kullanıyorum, memnunum. Şu anda yine indirime girmiş, normalde 350TL civarı. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com