P Prof.Demir Femtopat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2024 #1 Razer kulaklık aldım geçenlerde ve dahili mikrofon bilgisayarda ses giriş aygıtı olarak görünmesine rağmen Discord içinde ne yaptıysam ses vermiyor.
Razer kulaklık aldım geçenlerde ve dahili mikrofon bilgisayarda ses giriş aygıtı olarak görünmesine rağmen Discord içinde ne yaptıysam ses vermiyor.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Nisan 2024 #2 Hangi model link atarmısınız?
Bedoaga Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 Discord ayarlarından mikrofonu seçtiniz mi?
M Maete Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz Takılı RAM:16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB) Ekran Kartı:Rtx 3060 Laptop GPU Depolama:512 GB NVMe INTEL SSD Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 aynısı benim de başıma geldi fn+klavyenizdeki mikrofon kapama tuşuna basmayı denerseniz belki düzelir benim öyle olmuştu
aynısı benim de başıma geldi fn+klavyenizdeki mikrofon kapama tuşuna basmayı denerseniz belki düzelir benim öyle olmuştu
P Prof.Demir Femtopat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2024 #5 pawEn dedi: Hangi model link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Razer Barracuda X Bedoaga dedi: Discord ayarlarından mikrofonu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Maete dedi: aynısı benim de başıma geldi fn+klavyenizdeki mikrofon kapama tuşuna basmayı denerseniz belki düzelir benim öyle olmuştu Genişletmek için tıkla... Klavyedeki mikrofon kapama tuşu nedir acaba Son düzenleme: 8 Nisan 2024
pawEn dedi: Hangi model link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Razer Barracuda X Bedoaga dedi: Discord ayarlarından mikrofonu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Maete dedi: aynısı benim de başıma geldi fn+klavyenizdeki mikrofon kapama tuşuna basmayı denerseniz belki düzelir benim öyle olmuştu Genişletmek için tıkla... Klavyedeki mikrofon kapama tuşu nedir acaba
M Maete Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz Takılı RAM:16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB) Ekran Kartı:Rtx 3060 Laptop GPU Depolama:512 GB NVMe INTEL SSD Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 Benim klavyemde F4 tuşunun üstünde mikrofon işareti var mesela ama sizde hangi tuşta bilemiyorum