Razer kulaklık önerisi

Bütçe
1500₺

TheTibet

Decapat
Daha fazla  
Razer seti diziyorum ve bana kullaklık lazım. Hem ses hem mikrofon efsane olan Razer kullaklık lazım, kullaklıgın cıkarılabilir özelliğine sahip bir kullaklık arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer seti diziyorum ve bana kullaklık lazım. Hem ses hem mikrofon efsane olan Razer kullaklık lazım, kullaklıgın cıkarılabilir özelliğine sahip bir kullaklık arıyorum.

Razer kulaklıklarda mikrofonu en iyisi Blackshark V2 X diye biliyorum. 3.5 MM jacklı. Anakartının ses kartı çok kötü değilse kullanabilirsin.
Mikrofonda abilerinden iyi iken ses kalitesinde üst modelleri haliyle daha iyi.
Ses kalitesinden de taviz vermek istemiyorsan kulaklığı ayrı alıp yine ayrı Razer mikrofon alabilirsin. Tabi ki bütçe lazım.

Bütçe artırabilirim hangisini öneriyorsunuz.

Razer Blackshark V2 kulaklık ve Razer'ın harici mikrofonlarından uygun olanını öneririm. Aslında harici mikrofonda Hyperx'in harici mikrofonları Razer'ınkinden daha kaliteli.

Razer BlackShark V2 kulaklık ve Razer'ın harici mikrofonlarından uygun olanını öneririm. Aslında harici mikrofonda HyperX'in harici mikrofonları Razer'ınkinden daha kaliteli.

Hangisi iyi diyorsan öner sadece seti Razer yaptım o kadar mikrofonda Razer gerek yok.

Razer BlackShark V2 kulaklık mikrofonu saklasaydık güzel olurdu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…