Razer seti diziyorum ve bana kullaklık lazım. Hem ses hem mikrofon efsane olan Razer kullaklık lazım, kullaklıgın cıkarılabilir özelliğine sahip bir kullaklık arıyorum.
Razer seti diziyorum ve bana kullaklık lazım. Hem ses hem mikrofon efsane olan Razer kullaklık lazım, kullaklıgın cıkarılabilir özelliğine sahip bir kullaklık arıyorum.
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Razer kulaklıklarda mikrofonu en iyisi Blackshark V2 X diye biliyorum. 3.5 MM jacklı. Anakartının ses kartı çok kötü değilse kullanabilirsin.
Mikrofonda abilerinden iyi iken ses kalitesinde üst modelleri haliyle daha iyi.
Ses kalitesinden de taviz vermek istemiyorsan kulaklığı ayrı alıp yine ayrı Razer mikrofon alabilirsin. Tabi ki bütçe lazım.
Razer kulaklıklarda mikrofonu en iyisi BlackShark V2 X diye biliyorum. 3.5 mm jacklı. Anakartının ses kartı çok kötü değilse kullanabilirsin.
Mikrofonda abilerinden iyi iken ses kalitesinde üst modelleri haliyle daha iyi.
Ses kalitesinden de taviz vermek istemiyorsan kulaklığı ayrı alıp yine ayrı Razer mikrofon alabilirsin. Tabii ki bütçe lazım.
Razer Blackshark V2 kulaklık ve Razer'ın harici mikrofonlarından uygun olanını öneririm. Aslında harici mikrofonda Hyperx'in harici mikrofonları Razer'ınkinden daha kaliteli.
Razer BlackShark V2 kulaklık ve Razer'ın harici mikrofonlarından uygun olanını öneririm. Aslında harici mikrofonda HyperX'in harici mikrofonları Razer'ınkinden daha kaliteli.